Ovidiu Portariuc este noul director general al Loteriei Române. A fost primar al Botoșaniului și consilier la Finanțe

octombrie 12, 2017

Ovidiu Portariuc este noul director general al Loteriei Române, potrivit unui comunicat postat pe site-ul societății.

În 28 septembrie, Consiliul de Administraţie al societăţii l-a numit director general pe Alexandru Mircea Croitoru, ca urmare a rezultatelor obţinute în cadrul Direcţiei Reţea Vânzări, motiva compania. Fostul director al Loteriei Române, Cezar Marius Pantea, a fost demis în luna iulie.

„Întrucât durata contractului de mandat stabilită pentru funcţia de director general a fost limitată la patru luni, în urma unei analize serioase a propunerii Consiliului de Administraţie, Alexandru Mircea Croitoru a luat hotărârea de a nu accepta numirea, considerând că timpul este foarte scurt pentru a iniţia şi implementa noi proiecte şi că experienţa acumulată poate fi valorificată mult mai bine în cadrul domeniului în care a activat până la data de 28 septembrie 2017, respectiv director al Direcţiei Reţea Vânzări”, spune Loteria Română.

Ovidiu Portariuc este noul director general al Loteriei Române, în urma deciziei luate miercuri, 11 octombrie 2017, de Consiliul de Administrație.

Ovidiu Portariuc a fost primar al municipiului Botoşani în perioada 2012-2016. El a candidat la alegerile locale din vara anului trecut pentru un nou mandat, însă a fost învins de Cătălin Flutur. Portariuc este membru al PSD din anul 2009, iar din ianuarie 2016 este preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Botoşani. După expirarea mandatului de primar, în 2016, a devenit consilier al fostului ministru de Finanţe Viorel Ilie, apoi al actualului ministru Ionuţ Mişa.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *