Păcănelul Lis vrea să-i ia caimacul lui Băse la primăria Capitalei!E clar! Dumitru Puzdrea va rămâne falit!

octombrie 4, 2015

 

Așa un șoc n-am mai trăit demult timp. Abia ce ne obișnuisem cu ideea că marinarul Băsescu vrea să pună mâna din nou pe Primăria Capitalei, că acum o bombă explodează: anul acesta candidează din nou Viorel Lis! Ce înseamnă asta? Că doi excroci de talie internațională se vor bate pe scaunul moale. Dar și că marele mafiot prieten la cataramă atât cu Lis cât și cu Băsescu este în cea mai mare dilemă a vieții lui: pe cine să susțină! Pentru că indiferent cine va ieși primar, Puzdrea va avea de scos ultimul as din mânecă. E foarte posibil ca de data asta să i se fi înfundat definitiv nenorocitului de la Flora.

Marinarul are întâlniri secrete

E hotărâtă treaba! Băsescu se întoarce în politică și a început să joace tare. Pentru început, fostul șef al statului a început să aibă întâlniri secrete cu mai mulți parlamentari, mai ales dintre cei care au făcut parte din partidul înființat de Dan Diaconescu pe care vrea să-i ia de partea sa. În plus, se aud tot mai multe zvonuri că Băse vrea să preia și șefia PMP-ului, unde se va reînscrie în cel mai scurt timp. În ceea ce privește candidatura sa de anul viitor la Primăria Capitalei, chiar dacă el nu a spus nici da nici nu când a fost întrebat, cărțile sunt făcute, lucru recunoscut de prietena sa, Elena Udrea.

Ce-i drept blonda a afirmat că nu o interesează un nou post de consilier al lui Traian Băsescu, însă gurile rele spun că Lenuța va avea un rol extrem de important în campania electorală a fostului președinte al României la fotoliul de primar general. Să refuze oare Udrea un post extrem de important? Nicidecum. Așa ceva e doar o minciună grosolană. Udrea face pe proasta acum pentru că are acele probleme cu justiția. Dar când acestea se vor termina (și nu credem că va mai dura mult până la acel moment, întrucât se spune că Băse și-a băgat coada de data asta), blonda lui Băsescu va renaște ca pasărea Phoenix. Are ea multe nebunii puse pe tapet, însă așteaptă la cotitură…

Lis, dat de gol de nevastă-sa

Perversul Viorel Lis a ținut totul ascuns până când, invitată alături de soțul său la o emisiune tv, Oana cea armonios dezvoltată și plină de celulită care și-a etalat formele în costum de baie, provocându-ne greață, a scos porumbelul din gură. Mai în glumă, mai în serios, nevasta lui Lis a dat foc platoului când a spus că Păcănelul va candida anul viitor pentru Primăria Capitalei. Lumea se tot întreabă ce caută o fosilă ca el pe scaunul de primar general. Noi credem că Lis, amnezic sau nu (depinde pe cine vrea să mintă și ce interese ascunse are) are destul de multe șanse chiar și acum. Și chiar dacă nu va câștiga alegerile, Viorel Lis va avea un rol foarte important în noua conducere a instituției.

Să nu uităm că bătrânul Lis are încă relații incredibil de sus puse și iată că de data aceasta nu mai stă deloc ascuns și aruncă totul pe față. Se aștepta cineva ca Viorel Lis să le dea o asemenea palmă celor care-l credeau pe jumătate mort? Așa ne dăm seama și noi cât de periculos este Păcănelul dar și ce poate să realizeze făcând pe prostul pe la emisiunile tv unde vrea să ne demonstreze ce bărbat viril este el și ce femei poate avea. Dacă vrea. Că de putut mai puțin probabil… Ce va urma de acum încolo? O bătălie pe viață și pe moarte între cei doi foști primari ai Capitalei, moment în care fiecare va săpa dedesubturile celuilalt și va încerca să-l termine politic. Și sunt atât de excroci amândoi, au făcut atât de multe ordinării că nu știm care și când a greșit mai mult.

Băse l-a băgat pe Oprescu la pușcărie?

Dar stați așa. Gurile rele vin cu o veste și mai înfricoșătoare. Și anume că principalul vinovat de faptul că Sorin Oprescu e acum în arestul Capitalei ar fi chiar Traian Băsescu. Ne-ar mira să fie așa, la cât de nenorocit este? Categoric nu. Mai ales că, să fim serioși dar Oprescu știa de mult timp că e urmărit așa că putea să se oprească din primit mită dacă ar fi fost speriat. Însă doctorul era ferm convins că nu va păți nimic pentru că la rândul său împărțea șpaga exact celor care se ocupau de filajul său. Însă iată că pilele lui Traian Băsescu sunt infinit mai mari și mai puternice iar faptul e deja consumat. În altă ordine de idei, nu ne va mira nici dacă vom auzi că Băsescu i-a pus gând rău și lui Viorel Lis. Să nu uităm că amândoi sunt niște excroci cu ștaif care au știut să fure enorm de mult, dar pe de altă parte și-au șters urmele la fel de bine. Pentru a ajunge la Primăria Capitalei, atât Lis cât și Băsescu sunt în stare de orice.

Ce va face acum mafiotul de la Flora?

E pentru prima dată când ne vine să râdem cu gura până la urechi de Dumitru Puzdrea. Vă dați seama ce înseamnă pentru el să candideze ca primar general și Băsescu și Lis? Cea mai mare nenorocire care i se poate întâmpla vreodată. Pentru că indiferent cine va ieși primar se va răzbuna pe Puzdrea. Așa că suntem tare curioși în cine va investi banii cei mulți Puzdrea. Să fie Băsescu persoana aleasă, mai ales că el e cel care i-a semnat la vechea candidatură niște hârtii grație cărora a reușit Puzdrea să pună mâna pe terenul de la Flora pe care apoi a ridicat en-gros-ul? Dar ce te faci cu Viorel Lis care știe exact că Puzdrea nu a avut nici un fel de autorizații de funcționare și totul s-a făcut doar pe șpagă? Mai mult, să ne amintim exact momentul când Lis a luat prima tranșă de mită, constând în câteva sute de mii de dolari. Era la scurt timp după ce Lis dăduse o lege prin care urma să demoleze orice clădire care fusese ridicată ilegal. Printre care se număra și complexul Flora.

Așa că Lis, hotărât a venit la complexul Flora, cu cameramani, jurnaliști dar și buldozere conduse de zeci de muncitori, s-a postat în fața en-gros-ului și a început să spună ce urmează să facă. Doar câteva minute a durat discuția cu Puzdrea, apoi cei doi au plecat în biroul lui Puzdrea și la ieșirea de acolo, Lis a sistat toată demolarea. De ce? Tocmai primise, așa cum spuneam, primele sute de mii de dolari. Și asta nu e tot. Pentru că tot Lis știe și cum a închis ochii Apa Nova la clădirea ridicată de Puzdrea peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Apoi Păcănelul e extrem de bine informat că de atâția ani Dumitru Puzdrea care nu are nici un contract cu Apa Nova consumă apă de la instituție.

Motiv pentru care ar cam trebui să facă ceva pușcărie, din câte știm noi. Deși, mafiotul spune pe la toate colțurile că și-a construit o fântănă. Dar nu ne-a lămurit cine aruncă bani în ea ca să-și îndeplinească vreo dorință… În plus, Puzdrea nu a catadicsit să scoată vreun leu pentru a plăti vreodată gazele sau lumina. Ca să nu mai vorbim de faptul că tot Lis îi știe pe toți consilierii și directorașii care au făcut totul ca lui Puzdrea să-i meargă totul ca pe roate. Așadar campania cui o va sponsoriza Dumitru Puzdrea ca să mai rămână în schemă? De fapt, nici nu mai contează. Pentru că se apropie momentul când cineva îl va da în gât pe acest golan ordinar. Puzdrea, ceasul tău a început să ticăie: tic, tac, tic, tac… Cineva îți va săpa groapa… (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *