Pasărea migratoare Gina Halas ciugulește acum din palma lui Dumitru Puzdrea

octombrie 4, 2016

De multă vreme, procurorii Direcției Naționale Anticorupție pare că sunt puși pe fapte mari. Și chiar au făcut unele lucruri cu totul excepționale, odată cu punerea la zid a marilor rechini ai României. Un singur personaj pare că nu poate fi lovit de nimeni: falsul proprietar al terenului de la Flora. Cât privește acoliții lui Puzdrea, nu numai că nu sunt pedepsiți, dar sunt lăsați să facă tot ce le poftește inima. Nu-i așa, doamnă Gina Halas?

Fetița veselă

Cu siguranță nu există vreo persoană care să fi avut chiar și cea mai mică legătură cu avocata Gina Halas și care să nu fi rămas dezgustat de relația cu aceasta. Pesemne că doamna s-a născut nu să ajute, potrivit meseriei pe care și-a ales-o, ci doar să le distrugă sufletul celor care intră în contact cu ea. Un alt avocat din cei mulți care se perindă prin justiția română ar spune unii, însă situația în cazul doamnei Halas e de o gravitate alarmantă. Luată la bani mărunți, doamna avocat nu are nici pe departe un coeficient de inteligență așa de mare cum ar vrea să credem, ci doar o doză enormă de tupeu, nesimțire, lucruri care se pare că i-au ajutat mult în viață. Cel puțin până acum… Fostă nevastă de avocat, Gina Halas și-a făcut debutul în lumea bună după ce a divorțat de fostul soț, apoi a ieșit pe toate posturile de televiziune să ne arate tuturor cât de mult a muncit ea de a reușit să câștige sume imense de bani. Și de aici a pornit circul. Care, credem noi, era gândit cu mult mai înainte. Pentru că odată cu despărțirea de fostul soț doamna Halas nu mai prezenta interes pentru nimeni, trebuia să se facă băgată în seamă, așa că a ales această metodă. Și dacă stăm bine să ne gândim, clovnul Halas nu ne-a impresionat deloc. Dornică de a face bani cât mai repede cu putință, Halas a ajuns și-n cercurile înalte ale lui Dumitru Puzdrea, unde se știe că nimeni nu moare de foame. Apoi, pusă de acesta, a crezut că va da cea mai mare lovitură a vieții sale, după ce va intra în grațiile fostului asociat al acestuia, arhitectul Năstase Cătălin.

A furat tot ce-a prins

Când l-a cunoscut pe arhitectul Năstase, Halas mai avea puțin și jura cu mâna pe Biblie că va face orice îi stă în putință să-i rezolve acestuia toate dosarele vechi, cele noi, ba chiar să îi mai deschidă și altele. Comportamentul ei mieros nu a ținut decât până a intrat în posesia sumei pe care a cerut-o pentru a începe să presteze acea muncă titanică, adică vreo 20.000 de euro. Incredibil este și modul în care Halas și-a primit banii: în contul personal, nu în cel al firmei cum ar fi fost normal, iar ca dovadă că a primit acea sumă uriașă i-a dat arhitectului niște chitanțe false, cumpărate probabil de la prietenașii care-și fac veacul în colț la Obor. Din secunda în care Halas s-a văzut cu banii în portofel, adio și n-am cuvinte. Brusc telefoanele au fost închise și numerele schimbate. Cât privește dosarele, acestea au rămas la fel cum le-a găsit doamna Halas, care nu a ridicat nici un deget. Șocat de ceea ce i s-a întâmplat, arhitectul Năstase Cătălin s-a gândit că în România singura instituție care-i putea face dreptate era Baroul București, așa că a făcut plângeri, cum era și normal. Care nu au fost luate în seamă de nimeni. Păi cum să doară pe cineva de situația unui om corect și cinstit, când lumea vorbește pe la toate colțurile cum că doamna Halas doarme atât de bine chiar în brațele șefului Baroului București? Ba mai mult, se pare că ar fi avut relații strânse și cu anumiți procurori, cărora le-ar fi plăcut mult să-și petreacă nopți fierbinți alături de doamna avocat? Ce-a făcut justiția la rându-i vizavi de plângerile făcute împotriva lui Halas de arhitectul Năstase? Ce-au făcut și procurorii. Adică.. nimic. Păi dacă nimeni nu se atinge de Puzdrea, cum ar putea să lovească cu o floare un om atât de important de-ai lui? Ar dispărea ca prin farmec toate sponsorizările lui Dumitru Puzdrea, iar fără banii lui inflația e în floare în toate domeniile…

Vrea să dea în judecată site-ul www.vreaudreptate.ro

Păsărică migratoare căreia îi place să alerge dintr-o floare într-alta, doamna Halas, la dorința enormă a stăpânului său, zic gurile rele că acum vrea să facă o altă măgărie: să dea în judecată site-ul www.vreaudreptate.ro. Motivul? E deranjată că cineva spune adevărul și îl face pe falsul proprietar al terenului de la Flora să nu doarmă liniștit. Dar nu domnul Puzdrea dădea declarații cu ani în urmă pe la posturile tv spunând că el e mai curat decât prima zăpadă? Atunci, nu înțelegem de ce îi e atât de frică. Un om corect și cinstit stă cuminte în banca lui și-și vede de treabă, nu face crize de paranoia. Dacă totul e un haos la complexul Flora, oare cine o fi de vină? Oare nu patronul, care se bate cu cărămida în piept că nici usturoi nu a mâncat și nici gura nu-i miroase? Și se mai aude ceva pe la colțuri, cum că tot doamna Halas, după ce i-a furat domnului Năstase zecile de mii de euro, ar vrea, evident tot la ordinul șefului suprem să-i facă un nou dosar arhitectului Năstase. Tupeu nu are limite iar domnul Puzdrea nu vrea sub nici o formă să se lase până când nu va intra în posesia acțiunilor pe care arhitectul le deține și acum la complexul Flora. Asta după ce i-a transformat acestuia viața în Iad, ajungând până într-acolo încât să angajeze chiar un ucigaș plătit care urma să-i ia acestuia viața. Dacă doamna Halas a ajuns după cum spun gurile rele un fel de femeie ușoară, oare nu cumva justiția ar trebui atunci să-i pună la îndoială orice gest? Nu ar fi normal ca cei mai mari dintre cei mari să-i pună o piedică acestei femei fără nici un fel de scrupule? Nu o fi venit momentul ca toți slugarnicii care-i cântă în strună lui Dumitru Puzdrea stând cu mâna întinsă să ajungă acolo unde le este locul tuturor hoților? Poate că nu ar fi rău să vă gândiți la asta, domnilor… (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *