Patronul de la Chocolat a luat o mare țeapă! Dumitru Puzdrea a fost prima persoană din România care a folosit un program de contabilitate cu dublă gestiune ( Video )

noiembrie 15, 2015

Cu doar câteva zile în urmă am rămas muți de uimire când am văzut că Tudor Constantinescu, patronul lanțului de restaurante și cafenele Chocolat, a fost reținut de procurorii DIICOT, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Parcă mai ieri, apărea pe la toate posturile tv și aranja cu propriile-I mânuțe delicioase preparate, ademenindu-I pe toți telespectatorii cu dulciurile sale și invitându-i să vină să cumpere din cofetăriile lui. Când colo, ce să vezi? Excrocul știa să fure ca nimeni altul. Ei, nici chiar așa! Căci există unul mai nenorocit decât el: Dumitru Puzdrea, falsul proprietar al terenului pe care a construit complexul Flora, de altfel primul om din România care a achiziționat un program de contabilitate cu dublă gestiune.

 

Oare câți bani au strâns din 2006 și până acum?

Tudor Constantinescu nu a folosit această șmecherie de ieri, de azi, ci chiar din anul 2006 când a folosit dubla contabilitat. Și evident că nu a făcut totul de unul singur, ci ajutat de colegul și prietenul său francezul Guilbert-Lassange Jean Philippe Pierre Luc, asociați la societățile comerciale pe care le aveau în România, adică Choco Ateneu SRL, Choco Moșilor SRL, Coza Nostra Art SRL, Theobroma Consult SRL și Theoprod Art SRL. Iată cum au procedat cei doi. Cu nouă ani în urmă au dat peste societatea Solutions Center SRL din Constanța și au cumpărat de aici un program informatic de contabilitate cu dublă gestiune, care se instalează pe casele de marcat. Fără nici un fel de frică că ar veni vreo instituție specializată a statului român care să le descopere măgăria. Iată și cum se utilizează. Acest program de contabilitate constă în existența a două registre de evidență contabilă de același tip, referitoare la aceleași bunuri și valori: unul reflectă realitatea economică și financiară a contribuabilului la care accesul este restricționat și unul falsificat, în care sunt înregistrate date și operațiuni ce relevă venituri inferioare celor reale pentru produsele livrate și banii încasați. Programul era accesat cu ajutorul unui card aflat doar în posesia casierelor de la punctele de lucru ale societăților, care permite accesul în memoria fiscală a casei de marcat și efectuarea unor operațiuni de împărțire a produselor proprii, neîmbuteliate, adică produse zaharoase și de patiserie obținute la punctul de lucru din București, str. Valea Lungă nr. 58, care, cumulate, înregistrează o pondere mai mare în venituri și nu sunt fiscalizate. Ca tacâmul să fie complet și să ne demonstreze nouă, tuturor că în România absolut totul este posibil, cei doi Constantinescu și francezul au mers și mai departe și ce credeți? Au comercializat și pus la dispoziție acest program și altor societăți comerciale din piață. Care e scopul final? Evident fraudarea bugetului de stat!

Și-a amenintat angajații să-și țină gura

Ce-I drept, la un moment dat angajații și-au dat seama că ceva e în neregulă ba chiar s-au gândit la un moment dat să-l divulge pe Teodorescu și francezul excroc. Dar cine a reușit vreodată să învingă un mafiot? N-au apucat oamenii să deschidă bine gura că domnul Constantinescu a apelat la metodele cu care era obișnuit ca să răzbată în viață: și-a agresat fizic și verbal angajații, ca să bage frica în ei și oamenii să nu mai ridice capul din pământ. Iată cum sunau o parte din amenințările lui Constantinesu: “…distrugeti firma, vorbiti urat despre firma sau despre orice altceva!!!.. Și vă garantez că pot să fac foarte mult rău, nu în București, în România!!!” Dar asta nu e tot. Haimanaua îi ducea frecvent pe angajați la testul poligraf ca să fie sigur 100% de loialitatea acestora. Și uite așa, ușor-ușor, furând statul ca la carte, Constantinescu a reușit până în acest moment să aibă la activ o evaziune fiscală care se ridică la suma de 7 milioane de euro. Oare chiar așa de prostovane sunt autoritățile României de nu a mirosit nimeni absolut nimic până în acest moment? Nu s-a dus nimeni să controleze cofetăriile și restaurantele lui Constanescu? Sau de-a lungul timpului au mâncat toți o șpagă extraordinar de dulce, fără să facă diabet?

Mafiotul a scos mereu sociatatea în pierdere

Stați așa domnilor anchetatori, că treaba nu e așa de simplă, l-ați prins pe Constantinescu și gata s-a dus cu contabilitatea dublă din București și România. Ba din contră, abia de acum începe nebunia pentru că sunt zeci de firme care practică această modalitate de lucru incredibil de bună pentru îmbogățirea peste noapte. Sau ați uitat ca de obicei de mafiotul Dumitru Puzdrea? În caz că e așa, vă reamintim că ordinarul este primul din România care a cumpărat acest soft care odată montat pe casele de marcat creează două gestiuni, una reală și alta fictivă, cu încasări mult mai mici. Cum de Puzdrea folosește dubla contabilitate de la începuturile complexului Flora și nimeni nu a văzut acest lucru, când viermele are zeci de dosare la activ și se știe clar ca lumina zilei enormele sale evaziuni fiscale? Vreți dovezi mai concrete? Când s-a deschis complexul Flora și standurile erau pline ochi cu comercianți care plăteau chirie lui Puzdrea peste 1000 de euro de stand, mafiotul a declarat societatea în pierdere! Și nu doar odată, ci ani de-a rândul. Așa s-a îmbogățit domnilor procurori și judecători domnul Puzdrea. Așa a făcut averile incredibile și tot asta a fost sursa de unde v-ați adăpat toți de 15 ani încoace. Oare chiar nu v-a dat prin cap să vă întrebați niciodată de unde are nenorocitul ăsta atâția amar de bani? Iată că ați aflat acum de la noi. Pentru că nu degeaba spunem mereu că Flora a fost și este fabrica de făcut bani a acestui șobolan. Dar să vedem cine a fost contabila care a avut atâta curaj să joace cu cărțile lui Dumitru Puzdrea. Femeia fără frică se numește Alexandru Georgeta și este cumnata lui Puzdrea. Că doar cele mai bune afaceri ilegale se fac doar în familie, nu-I așa? După atâția ani în care acesta a folosit contabilititatea dublă în ograda lui Dumitru Puzdrea, i-a venit și vremea pensionării. Însă gurile rele spun că Puzdrea nici nu vrea să audă să se despartă de cumnata Georgescu. Ne dăm și singuri seama că în acele condiții l-ar prinde autoritățile cât ai bate di palme. Pentru cine a uitat, fiul doamnei Georgescu, binecunoscutul excroc Alexandru Gabriel este personajul care de asemenea a falsificat pentru prima dată tot în România bancnote de 50 de lei! După cum se vede, familia Puzdrea a adus țării doar nenorociri, dar în premieră! Ce s-a întâmplat atunci când junele a fost prins? O nimica toată. A intervenit Puzdrea imediat și dosarul său a fost mușamalizat chiar de ofițerii de la IGP! Pe care cu această ocazie ne permitem să-I întrebăm: ați fost mulțumiți domnilor de șpaga primită? Ați beneficiat și de ceva excursii peste hotare, cazări la hoteluri de 5 stele și alte beneficii pe măsura muncii dumneavoastră? Și dacă nu ne spuneți asta nu înseamnă că nu vom afla. Și ce ziceți? Vom dezvălui tot adevărul, indiferent cât de mult veți fugi din calea noastră.

 

Excrocul l-a bătut măr și pe predecesorul arhitectului Năstase Cătălin

Cine a fost însă cel mai de nădejde om din anturajul lui Puzdrea, cel fără de care nimic din toate aceste ordinării ale mafiotului nu s-ar fi putut produce? Virgil Măgureanu fostul șef al SRI, care de fapt nu a ieșit niciodată din sistem. Și dovadă o avem în sprijinul pe care i-l acordă și în acest moment prietenul său de la care încasează sume uriașe, la care nimeni nu s-ar putea gândi. Un exemplu extrem de concludent care arată că Puzdrea poate face orice îl constituie momentul când bodyguarzii acestuia de la Flora, avându-l în spate pe Măgureanu l-au bătut măr pe predecesorul arhitectului Năstase Cătălin, un afacerist arab pe nume Muhi, totodată și personajul de legătură dintre chiriașii de la Flora și contabila Georgescu. În urma bătăii primite, Muhi, asociat și director general al complexului Flora a avut nevoie de mult timp de spitalizare, apoi efectiv a fost aruncat din România, cu interdicție de 10 ani să mai pășească pe tărâmul nostru. E clar pentru toată lumea că un singur personaj putea să dea asemenea ordine: Virgil Măgureanu. Culmea este că Muhi nu este un neica- nimeni așa cum a vrut Puzdrea să demonstreze, ci este în acest moment chiar primarul din Bagdad. Domnule Virgil Măgureanu, avem și noi o întrebare pe care ne permitem să v-o adresăm: când DIICOT-ul și FBI-ul au descoperit rețeaua aceea de hacker în apartamentul lui Dumitru Puzdrea situat în Emil Racoviță, câte minute v-au trebuit să dați niște telefoane și să rezolvați problema? E lesne de înțeles pentru absolut toți că a fost mâna dumneavoastră pentru că din acel moment și până în zilele noastre absolut nici un jurnalist nu a avut curaj să scoată un cuvânt despre acel incident. Și, ca un făcut, nici DIICOT-ul și nici FBI-ul nu a ridicat capul din pământ. Dar nu-I nimic stimate domn Virgil Măgureanu, că ulciorul nu merge de multe ori la apă, după cum spune un vechi proverb românesc. Nu va mai trece mult timp și chiar dumneavoastră va trebui să spuneți tot ce ați făcut cu Puzdrea. Și știți de ce? Ați avut neșansa să se redeschidă dosarul Mineriada și déjà ați fost luat la ochi mai mult decât v-ați fi putut imagina. În plus, domnilor anchetatori care mai sunteți corecți în țara asta, avem toate detaliile și actele necesare pentru a începe un proces adevărat împotriva lui Puzdrea, pe care putem și vrem să vi le punem la dispoziție. Așteptăm doar un semn din partea dumneavoastră. Șobolanii trebuie închiși, nu lăsați să muște tot ce prind!

 

Puzdrea a scos mereu sociatatea în pierdere

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *