• Fără categorie
  • 0

Paul Stănescu vorbește despre suspendarea lui Klaus Iohannis: ‘PSD îşi face o strategie’

iunie 23, 2018

Vicepreşedinte PSD, Paul Stănescu, întrebat dacă social-democraţii se gândesc la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, a răspuns: ”PSD la această oră își face o strategie”. ”Vedem dacă președintele Iohannis mai citește, se mai gândește și înțelege decizia CCR”, a spus Stănescu.

Întrebat sâmbătă la Slatina dacă PSD intenţionează să treacă la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, Paul Stănescu a spus că social-democraţii îşi fac o strategie, la fel ca orice alt partid, scrie mediafax.ro.

”PSD la această oră își face o strategie ca orice partid, dar la această oră nu am luat o decizie. Vedem cum vor evolua lucrurile, vedem dacă

Marţi, președintele Klaus Iohannis a declarat, legat de decretul pentru revocarea Laurei Codruța Kovesi, cerut de CCR, că și săptămâna aceasta este dedicată cititului motivării Curții.

“Și această săptămână este dedicată cititului”, a spus Klaus Iohannis, întrebat fiind ce va face în cazul decretului de revocare a procurorului șef al DNA, solicitat de CCR.

Președintele a anunțat și săptămâna trecută faptul că va citi motivarea Curții până o va înțelege, dar că va da un răspuns într-un termen rezonabil.

 

CCR a publicat în 7 iunie motivarea prin care arată că șeful statului și-a arogat atribuții pe care nu le are și le-a îngrădit pe cele ale ministrului Justiției, atunci când a refuzat revocarea Laurei Codruța Kovesi, cerută de Tudorel Toader.

 

sursa

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *