• Fără categorie
  • 0

Pe cine vrea Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă

mai 10, 2018

Președintele Klaus Iohannis ar avea deja un nume pregătit pentru functța de premier în locul Vioricăi Dăncilă, căreia i-a cerut demisia în două rânduri.

Miercuri, șeful statului va fi față în față cu premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea.

O achiziție importantă făcută de Partidul Național Liberal s-ar încadra în variantele de premier vehiculate în această perioadă. Sabina Iosub, realizatorul emisiunii Be Eu și corespondent Antena 3 la Bruxelles a vorbit despre șansele lui Siegfried Mureșan de a o înlocui pe Viorica Dăncilă la șefia Guvernului:

“E foarte interesant să vedem CV-ul lui Siegfried Mureșan și sp urmărim traseul lui și personal și profesional. Pe zona profesională, Mureșan a terminat ASE, secția germană, apoi a făcut un master în Germania la Berlin, Gurile rele spuneau la un moment dat că ar fi reușit să-și obțină și cetățenia germană, însă nu e foarte clar acest lucru în acest moment. Însă, ce este cu siguranță valabil e faptul că există o apropiere între familia sa și Forumul German, adică locul de care știm foarte bine că a fost și este președintele României, Klaus Iohannis. E o relație veche prin intermediul acestui Forum, care i-a ajutat în toată cariera”, a spus Sabina Iosub.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *