• Fără categorie
  • 0

Pelerinaj de vedete la priveghiul Stelei Popescu. Toți marii artiști au venit să-i aducă un ultim omagiu doamnei teatrului de revistă din România

noiembrie 25, 2017

Numerose personalități din România au mers la Teatrul Constantin Tănase pentru a-i aduce un ultim omagiu doamnei comediei românești, Stela Popescu.

Lumea artistică din România este în doliu, după dispariția Stelei Popescu, care a încetat din viață la 81 de ani, în data de 23 noiembrie 2017.

Trupul neînsuflețit al legendarei artiste este depus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală. Mii de oameni au mers să depună coroane de flori și să-i aducă un ultim omagiu celei care a adus ani de zile zâmbetele pe fețele a milioane de români din țară și din străinătate.

Printre vedetele care au mers la teatrul Constantin Tănase din Capitală, la priveghiul Stelei Popescu, s-au numărat personalități precum: Octavian Ursulescu, Stela Enache, Viorel Păunescu, Aneta Stan, Andreea Berecleanu, Florin Zamfirescu, Ion Caramitru, Liza Panait, Ion Dichiseanu și mulți mulți alții.

Stela Popescu, care a avut o pensie infimă după jumătate de secol petrecut pe scenă, va fi înmormântată duminică, la Cernica, alături de soțul său, Puiu Maximilian.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *