• Fără categorie
  • 0

Petrecerea dintre ani în țările calde, o vacanță prelungită de mii de euro

decembrie 17, 2017

Revelionul bate la ușă. Dacă nu te-ai decis încă unde să-l petreci, poți lua în calcul, pe ultima sută de metri, o vacanță într-o țară îndepărtată. Agențiile au, încă, oferte atrăgătoare.

De la câteva sute de euro, până la câteva zeci de mii. Aşa se împart bugetele românilor pentru petrecerea Revelionului într-un loc exotic. Sau nu, în funcţie de preferinţe. Dacă undeva pe la jumătatea verii, erau agenţii care anunţau că ”mai mult de jumătate dintre locurile pentru Revelion au fost deja ocupate”, iată că întârziaţii mai pot cumpăra acum vacanţe în câteva destinaţii de top. Să luăm câteva exemple.

Sejur Ubud şi plaja Bali Sud

Bali (Indonezia), insula unde dotările turistice au cele mai înalte standarde, este locul ideal pentru petrecerea Revelionului. Preţul? 2.050 euro de persoană, pentru 12 zile, cu plecare din 29 decembrie, potrivit datelor Eturia. În preţ sunt incluse şi taxele de aeroport şi asigurarea de călătorie. Principala atracţie turistică a arhipelagului indonezian, Insula Bali este denumită şi Insula Zeilor, Dimineaţa Lumii sau Insula celor 1.000 de temple, iar îndrăgostiţii o numesc Paradisul Îngerilor. De asemenea, Ubud este situat la circa 35 km nord-est de Aeroportul Internaţional din Bali şi este recunoscut datorită culturii pe care o promovează, fiind un important centru de pictură, dans şi muzică. Ubud a luat naştere ca oraş în secolul al VIII-lea în jurul Templului Gunung Lebah.

Punta Cana, Republica Dominicană

Republica Dominicană este destinaţia ideală pentru cei care preferă resorturile all inclusive, cât şi pentru iubitorii de eco-aventură, artă, cultură, distracţie sau pentru cei ce vor să se relaxeze pe nisipul alb al plajelor. Paralela 45 propune un sejur de şapte zile, cu plecare din 30 decembrie. Preţul în această perioadă porneţte de la 2.033 euro de persoană, cazare la patru stele, cu transferurile şi asistenţa turistică incluse. Bineînţeles că pot fi selectate anumite excursii, cum este şi cea în Santo Domingo, primul oraş colonial spaniol din “Lumea Nouă” şi cel mai vechi oraş locuit de europeni fără întrerupere. Sau un “Safari Dominican”, cu jeep-urile, fiind traversate astfel culturi de trestie de zahăr.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *