Piedone şi Puzdrea nu dau doi bani pe legea care impune obţinerea autorizaţiilor de securitate la incendii ( Video )

noiembrie 12, 2015

 

Un cotidian naţional a ieşit astăzi pe prima pagină cu o ştire care în viziunea angajaţilor de acolo era una incredibilă: Piedone nu are autorizaţie ISU nici pentru propriile restaurante! Dar oare ce au crezut colegii de breaslă? Că fostul primar al sectorului 4 era interesat de aşa ceva? Şi de ce să fie? Îl controla cineva? S-a întâmplat acest lucru cumva şi în cazul lui Dumitru Puzdrea, care nu numai că nu a avut în viaţa lui autorizaţie ISU pentru funcţionarea complexului Flora, dar este şi susţinut chiar de fostul şef al pompierilor, generalul Ioan Mireţ?

 

El a tăiat, el a spânzurat

Nu am înţeles nici în acest moment de ce se miră toată lumea că fostul păstor al sectorului 4 sfidează legea în modul cel mai ordinar. Nu el tăia şi spânzura în tot sectorul, dar avea grijă să-şi trimită trepăduşii să măture prin ogradă şi să rezolve mereu problema zăpezii? Nu s-a gândit nimeni oare că în spatele acestui comportament de mare gospodar idolatrizat de tot Bucureştiul se ascund fapte incredibil de murdare? Care e dovada cea mai clară că Piedone e inconştient? Faptul că nici cele două restaurante administrate de copiii săi nu au asemenea documente pentru a funcţiona în legalitate! Care legalitate nu a constituit iată nici un impediment pentru domnul Cristian Popescu Piedone să aibă acele restaurante plus multe alte case, terenuri şi aşa mai departe. Doar nu suntem tâmpiţi să credem vreodată că toată averea acestuia s-a făcut din bani cinstiţi, câştigaţi cu trudă zi şi noapte. Parcă Piedone era pe vremuri duşmanul cel mai de temut al tarabagiilor cărora le distrugea marfa în sute de răbufniri nervoase. Oare nu cumva totul era făcut la mişto, ca să ia ochii proştilor şi să-l dorească cei din sectorul 4 tot mai mult timp ca păstor al sectorului lor? De vrăjeala asta ne-am cam săturat până peste cap. Şi a lui Piedone dar şi a colegilor de suferinţă, vezi Oprescu şi Marian Vanghelie. Şi a trebuit să moară 50 de oameni şi alte sute să fie la limita dintre viaţă şi moarte ca să înţelegem că legea e făcută pentru toată lumea. Dar nici acum nu se va face dreptate. Pentru că şpaga este încă la putere!

Ce facem cu clădirea ridicată peste cele două apeducte care alimentează Capitala cu apă?

Au început, ce-i drept, autorităţile să mişte ceva-ceva de când cu dezastrul de la clubul Colectiv. Au pus pe butuci până şi cofetăria soţiei lui Ponta, care evident funcţiona fără nici un fel de autorizaţie. Acum l-au luat şi pe Piedone. S-a aflat între timp (deşi, să ne fie cu iertare, se ştia de la bun început) că din 12.000 de şcoli cât există în România doar în 7 copiii pot învăţa liniştiţi. Ba mai mult, a ieşit la iveală şi faptul că doar două stadioane respectă legea. Şi tot aşa… Însă nimeni până în acest moment nu a spus vreun cuvânt despre complexul Flora, unul dintre cele mai mari en-gros-uri din România, unde situaţia este dezastruoasă! Pe lângă faptul că nenorocitul care a pus mâna pe acel teren, Dumitru Puzdrea nu a avut niciodată autorizaţie de construcţie sau de la pompieri, acolo se află şi o clădire ridicată exact peste cele două apeducte care alimentează Bucureştiul cu apă. V-aţi gândit vreo secundă domnilor primari care aţi stat să vă beţi cafeaua cu Puzdrea ce nenorocire ar putea ieşi de aici? V-a dat prin cap vreo secundă domnilor de la Apa Nova că din cauza indolenţei de care aţi dat dovadă pentru că v-aţi primit darul Bucureştiul ăsta s-ar putea transforma doar în nişte dărâmături? Ce fac domnii anchetatori de nu iau atitudine în această problemă? De ce nu îi trag la răspundere pe cei de la Apa Nova, în condiţiile în care însuşi şeful lor suprem, Bruno Roche a ieşit acum câţiva ani cu o declaraţie oficială în care explica cât de grav a încălcat Puzdrea legea apelor prin acea construcţie? Cum se face de toate nenorocirile altor afacerişti ies la iveală şi Dumitru Puzdrea este mereu lăsat să facă doar ce vrea el, chiar dacă este pusă în pericol viaţa noastră?

La tenis cu generalul Mireţ

 

Cum este posibil ca Puzdrea să consume apă de la Apa Nova când el nu a avut niciodată vreun contract cu societatea? În ce ţară de nenorociţi trăim? A venit vreun control la Flora să constate că nişte ordinari de muncitori au făcut măgării cu ţevile iar noi plătim din buzunarul nostru? Nu se cunoaşte prietenia de ani buni dintre acest golan şi generalul Mireţ? Nu se ştie câţi saci de bani au intrat în visteria celor de la pompieri doar ca să-şi ţină gura? Ce fac domnii procurori de nu văd cum ne sfidează Puzdrea pe faţă şi pleacă cu domn general în turnee de tenis în cele mai luxoase locuri iar nevasta lui Mireţ e angajată pe postul de director la Flora? Asta ca să mai ia ceva bani, de parcă mita nu-i era de ajuns… Facem dreptate, domnilor de la DNA? Terminăm cu leprele României care au distrus ţara şi au omorât oamenii? Atunci să-l distrugem odată pentru totdeauna şi pe Puzdrea. Nu aşa e normal când acest diavol a făcut cele mai incredibile evaziuni fiscale pe care le-a văzut România vreodată dar prin bunăvoinţa fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu dosarele au fost muşamalizate sau au primit NUP-uri pe bandă rulantă? Cu alte cuvinte, îl lăsăm mereu să scape când nenorocitul a ajuns până într-acolo încât a apelat chiar la ucigaşi plătiţi ca să-i ia viaţa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin pentru că nu a vrut să-i dea gratuit acţiunile pe care le deţine şi acum la complexul Flora? Cine te crezi, Dumitru Puzdrea? Crezi că banii tăi vor închide gura tuturor bucureştenilor care se tem zi şi noapte pentru viaţa lor? Îşi va veni rândul, haimana ce eşti, cât de curând. Eşti pe ultima sută de metri, chiar dacă nu realizezi asta. Dacă nu vor face dreptate oamenii legii, vom intra peste tine şi te vom scoate din Flora pe brânci! S-a terminat cu bătaia de joc, acum a venit momentul să plăteşti!

 

 

 

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *