• Fără categorie
  • 0

Planul secret al Monicai Gabor: cum vrea s-o tina pe Irina cat mai mult timp in America!

iulie 28, 2016

Monica Gabor intentioneaza sa stea mai mult cu fetita ei si, de aceea, i-a facut o propunere complet neasteptata fostului sau sot, Irinel Columbeanu.
Monica s-a schimbat total de cand Irinuca sta cu ea in Los Angeles, in vacanta. Fosta diva mioritica si-ar dori ca, in viitorul apropiat, sa o aiba pe fetita mai multa vreme aproape si a pus la punct un plan, despre care nu a suflat o vorba nimanui, pana nu s-a asigurat ca s-a gandit la toate detaliile. Cand a fost sigura pe ea, i l-a dezvaluit fostului ei sot sperand sa il induplece.

“Monica nu si-a mai vazut fata de un an, insa, acum, de cand o are alaturi, in vila din America, nu ii mai vine sa se desparta de ea. Ii este greu, asa ca, in ultimele zile, fostul manechin s-a tot gandit cum ar putea deveni posibil sa o aiba mai mult timp aproape. Asa a venit cu propunerea ca micuta sa locuiasca in America pe toata perioada in care nu are scoala in Romania”, au dezvaluit apropiatele Monicai Gabor.

Pe de alta parte, intentiile Monicai, desi par nobile, nu sunt acceptate de omul de afaceri, care considera ca o vacanta pe an in SUA este sufiecienta. “Irinel este extrem de atasat de Irinuca si un tata incredibil! Nu o lasa o zi singura si, atunci cand pleaca in vreo deplasare de business, indiferent ca este in strainatate, o ia cu el pe fata. In plus, din dragoste pentru pustoaica, a acceptat sa o insoteasca acum in America, ba i-a si spus lui Moni ca poate veni si ea in tara sa o vada de cate ori doreste, fara a fi conditionata de un program. Insa atat, o sedere mai mare peste Ocean este de neconceput. De dragul Irinei a facut tot posibilul sa nu se vada ce parere are cu adevarat despre aceasta propunere, chiar daca pe interior fierbea”, au mentionat aceleasi surse.

Iri si Moni au divortat in iunie 2011, la Judecatoria Buftea. In urma separarii, fosta doamna de la Izvorani a solicitat sa-si reia numele de fata, Gabor, iar fetita, Irinuca, a ramas in grija tatalui, care a rezolvat, apoi, si programul de vizita al mamei.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *