Planul secret de spargere a României

octombrie 25, 2016

Orașele din Ardeal sunt pline de afișe uriașe cu textul: „Salvăm Clujul de București”, „Salvăm Oradea de București” și altele. Cine vrea să rupă Transilvania mințind că o salvează?

Se rupe România în trei, așa cum avertiza fostul premier Adrian Năstase?

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la „Sinteza zilei”, panourile provocatoare ale UDMR care îndeamnă practic la o revoltă fiscală.

Asemenea panouri sugerează că banii orădenilor ar trebui să rămână în plan local, nu să ajungă în capitala României.

„Salvăm Oradea! De Bucureşti. Taxele noastre să îmbogăţească Ardealul. NU Capitala!”, este mesajul asumat de UDMR.

„Sunt panouri provocatoare. Ne apropiem de un moment în care mesajele foarte greu vor trece sticlă, vor trece paginile ziarelor și e nevoie de dezbatere publică. Dacă ne uităm la tot ce înseamnă sistemul de taxare, sistemul de administrare fiscală, cel puțin din ultimele luni situația s-a înrăutățit foarte mult. Companii mijlocii fac drumuri de sute de kilometri zilnic(…). În Ardeal date statistice arată că rata de colectare a taxelor este în jur de 80%, mult peste media națională(…). Mesajele nu se referă la separatism, e departe de lucrul acesta. Se referă la soluții de administrare în România care să ajute zonele care fac treaba mai bine”, a declarat Atilla Korodi, liderul Uniunii Democrate Maghiare din România.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *