Poate fi prădătorul Traian Băsescu colacul de salvare al lui Dumitru Puzdrea? ( VIDEO )

octombrie 28, 2015

Băse revine în forță și se pare că va avea un cuvânt extraordinar de spus. Și-a făcut intrarea direct ca președinte de partid. Gurile rele spun însă că acest lucru nu s-a realizat așa de pe o zi pe alta, ci Băse ar fi fost informat de cineva de sus că drumul lui este liber. Cine sunt cei care i-au făcut pârtie fostului președinte al României, dându-i asigurarea că nu i se va întâmpla nimic? Ce înseamnă intrarea din nou în politică a lui Băsescu? Revenirea la metehnele mai vechi, respectiv reluarea relațiilor cu toți mafioții de demult, printre care se află cu siguranță și Dumitru Puzdrea.

Fostul președinte, un animal politic

Cum se desfășoară acum viața lui Băsescu? Pare mai roz ca niciodată odată. Ce se întâmplă cu dosarele care acum ar trebui să-l fi băgat demult în pușcărie? Unele au fost închise, altele stau pe bară. Ce fac acum cei care au fost lăsați pe drumuri de Traia Băsescu în urma retrocedărilor ilegale făcute de acesta cât timp era președinte al României? Dorm probabil pe unde apucă, pentru că nu e interesat de cazul lor nici o instituție. Cum și-ar putea permite acum cineva să-l calce pe bombeu pe actualul președinte al PMP? Traian Băsescu e un animal politic. Atât și nimic mai mult. Un prădător care acum stă din nou la pândă ca să prindă în gheare pe cine dorește. Care-i treaba cu casa din Mihăileanu? Că doar Băse și-a dat singur casa când păstorea Primăriei Capitalei? Au făcut ceva judecătorii și noi nu știm? În plus, să nu uităm că tot Băsescu a fost acuzat de furt și tâlhărie în 2007 după ce acesta i-a smuls efectiv telefonul unei jurnaliste. Dar ce să vezi? Procurorii au clasat dosarul la începutul acestei luni. Mai mult, Băse e fericit și în ceea ce privește dosarul intentat de deputatul Gabriela Vrânceanu Firea pentru că surprinzăor pentru noi, blonda din Voluntari, care până nu demult era foc și paie pe Băse, s-a dus singurică să se întâlnească cu mediatorul la care a apelat fostul șef al statului ca să stingă necazul. Iar procurorii, băieți cu inimă largă au mai făcut un gest frumos pentru Băse și au schimbat încadrarea juridică din șantaj în amenințare, așa că Trăienel poate cel mult să plătească o amendă. Un singur lucru mai pot face judecătorii. După ce răposatul Corneliu Vadim Tudor a făcut ceva valuri, să redeschidă dosarul răpirii jurnaliștilor din Irak. Doar că Băse spunea cu ceva timp în urmă că speră ca acest dosar să rămână secret pentru cel puțin 50 de ani. Cine ne spune că nu se va întâmpla așa și gunoiul nu va fi din nou ascuns?

 

 

A scos-o pe nevastă-sa la înaintare

Cum fosta sa mare dragoste, Elena Udrea are niște probleme imense și nu-i mai poate fi alături în politică, Băsescu a apelat din nou la soția sa, Maria. Sărmana femeie, iar e scoasă la înaintare și dacă ar încerca să se împotrivească, probabil că s-ar lovi de bruta pe care o are lângă ea. Și nu ar fi prima dată când Maria Băsescu ar primi bătaie, așa cum spun gurile rele. Să nu uităm că nu cu mult timp în urmă se zvonea că Maria vrea să scape definitiv de viața de coșmar pe care a petrecut-o alături de Băsescu, dar divorțul nu s-a mai produs într-un final. Motivul? A știut Băsescu cum să-i închidă gura. Și tot gurile rele spun că în acest moment iubirea fostului președinte al României pentru blonda din Pleșcoi a cam trecut. Se aude prin târg că pentru Băsescu Udrea a devenit acum un fel de piedică și de aceea a aruncat-o în gura lupului iar ea se simte abandonată. Numai că Băsescu nu a luat în calcul un lucru. De data aceasta, Nuți din Pleșcoi nu va mai sta cu mâinile încrucișate, fără să facă ceva, așa că-i va trage după ea pe toți cei care nu îi sunt alături la necaz. Și, ca să-și scape pielea e foarte posibil ca printre aceștia să se numere și fostul șef al statului. Așa că domnule Băsescu nu vă bucurați prea tare de victoria pe care tocmai ați avut-o pentru că s-ar putea cât de curând să cădeți de foarte sus. Și căderea aceasta va fi definitivă…

Dacă spune Udrea și de măgăriile făcute cu mafiotul de la Flora?

Ce poate să spună fostul ministru al Turismului, domnule Băsescu? De exemplu o altă retrocedare ilegală la care ați contribuit enorm și anume cea a terenului de la Flora, unde a devenit proprietar ilegal mafiotul Dumitru Puzdrea. Vă mai amintiți desigur când era mare primar general al Capitalei și v-a dat Puzdrea o șpagă de 4 milioane de dolari ca să poată puna laba pe acest teren? Ce-ați făcut dumneavoastră? I-ați semnat nenorocitului niște hârtii fără de care acesta nu-și putea face numărul. Din acel momet, Băsescu a știut extrem de bine că nimeni nu-i va mai putea face nici un rău. Atâta timp cât dumneavoastră domnule Băsescu erați pe baricade nici o echipă de control nu ajungea vreodată la complexul Flora. Și ce-i drept, nu a ajuns. În plus, tot dumneavoastră, domnule Băsescu, știați foarte bine și faptul că Dumitru Puzdrea a ridicat în incinta complexului Flora și o clădire direct peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă. Ce înseamnă asta? Un dezastru, domnule președinte! Pentru că oricând natura se dezlănțuie nici o echipă de profesioniști, indiferent cât de mult și-ar dori să intervină, nu va putea. Și asta duce la o nenorocire și la o distrugere poate definitivă a orașului. Și au știut și excrocii de la Apa Nova de această construcție, dar tac și acum pentru că altfel nu și-ar mai lua șpăgile enorme pe care le pune la dispoziție Dumitru Puzdrea. Dovada cea mai clară ne-a dat-o însăși șeful cel mare al instituției, francezul, care a ieșit acum câțiva ani și a dat o declarație în care recunoștea singur cât de grav a încălcat Puzdrea legea apelor. Dacă tot a spus adevărul, atunci de ce nu a făcut ceva ca să preîntâmpinăm nenorocirea? Tocmai din cauza imensei mite primite de subalternii săi, bani care evident ajungeau probabil și în buzunarul lui.

Băse, ajutorul mult așteptat?

Ce înseamnă această revenire în politică a lui Băsescu? Un ajutor nesperat pentru Puzdrea, la care el spera. Odată cu victoria marinarului de astăzi, toate relațiile pe care el le are e clar pentru noi toți că i le va pune la dispoziție și lui Puzdrea. Dintr-un motiv pe care îl știm: banii. Iar golanul nu se va uita niciodată la bani când e vorba de vreo șpagă pe care să i-o înmâneze lui Traian Băsescu. Așa că mulți judecători, procurori și alți reprezentanți ai instituțiilor statului vor din nou alături de Puzdrea. Dacă va ști să plătească atât cât Băse îi va cere. Și Serviciile Secrete se vor preta la așa ceva? Ținând cont de faptul că Băsescu este în strânsă legătură cu acestea, e foarte posibil. Oricum nu mai e mult și va începe nebunia cu candidatura la Primăria Capitalei unde gurile rele spun că lucrurile sunt ca și aranjate iar Băse are cele mai multe șanse să devină din nou Primarul General al Capitalei. Care primar e posibil să fie văzut chiar el însuși la complexul Flora să-și bea cafeaua împreună cu mafiotul. Ce faceți domnilor de la DNA, DIICOT, Garda Financiară, ANAF cu nenorocitul de Puzdrea? Îl lăsați din nou s scape? Nu vă e milă de Bucureștiul ăsta care stă pe un butoi cu pulbere doar pentru că nimeni nu are curajul să-l pună pe Dumitru Puzdrea la colț? Cât va trebui să mai treacă ca blestematul să ajunsă acolo unde-i este locul?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *