Poliția român știe? Angajații fostului deputat, Dumitru Puzdrea violează și excrochează!

martie 5, 2015

Un vechi proverb românesc spune așa: cine se aseamănă se adună. Dacă Puzdrea este un nenorocit, atunci e musai să fie și angajații lui pentru că altfel nu ar putea colabora cu un asemenea personaj. Cu doar două săptămâni în urmă, un golan angajat ca șofer la firma Speed Taxi, unde Puzdrea, prin săgeata-fiică, Andreea are nu mai puțin de 50% din acțiuni, s-a gândit că modalitatea cea mai bună de a face rost și de bani și de o partidă de sex pe cinste este să-și încerce norocul cu o studentă din București. C-așa-i în lumea acestui mafiot: se întâmplă toate nenorocirile, dar nimeni nu plătește pentru asta.

Privată de liberate, tâlhărită, agresată sexual

Pe data de 28 februarie 2015, o tânără care circula de ceva vreme cu compania Speed Taxi nu s-ar fi gândit nici în ruptul capului că va avea parte de șocul vieții ei. Aflată la o întâlnire cu prietenii, studenta se hotărăște să plece mai devreme acasă și se orientează către compania sa preferată de taximetre, Speed Taxi. Așezată pe bancheta din spate a mașinii, fata își vede liniștită de gândurile sale și, când ajunge la destinație, îi întinde șoferului banii, așteptând să primească restul și să-și continue drumul. Dar șoferul nu avea rest. Fără să schițeze nici un gest, animalul de la volan întoarce brusc mașina și pornește ca nebunul prin București, oprind motorul pe niște străzi lăturalnice nu departe de Lacul Morii. Fata era îngrozită, se aștepta să vadă moarte cu ochii. Dar nu, obsedatul nu vroia să o trimită pe lumea cealaltă, ci să obțină de la tânără o partidă de sex… în toate pozițiile. „Atunci a spus că vrea să facem sex, apoi a continuat să spună că vrea și sex oral, a repetat asta de câteva ori. Am reușit să scot telefonul și să sun la 112. <<112, cu ce vă putem ajuta?!>> Erau cele mai frumoase cuvinte pe care le puteam auzi atunci, am reușit să spun <<ajutor, taximetristul încearcă să mă violeze!>>, iar în clipa următoare acesta mi-a smuls telefonul din mână. El a coborât și a deschis portiera din spate, mi-a blocat ieșirea cu corpul lui și mi-a spus să-i fac sex oral. Eu nu mă mai puteam mișca. A venit lângă mine, pe bancheta din spate. El vorbea, eu nu auzeam și nu vedeam nimic, simțeam doar frica de moarte, mă durea în piept, simțeam un gol, nu puteam respira normal. Știu doar că sentimentul a venit brusc, atunci când mă amenința. Dacă drumul spre acest loc mi s-a părut foarte scurt, următoarele momente, când stătea lângă mine mi s-au părut o eternitate”, relatează Gorobic.com. Uluitoarele declarații aparțin fetei, care, cu groaza în suflet încearcă să găsească o portiță de scăpare și se roagă intens de animalul fără suflet să o lase să iasă puțin din mașină să ia puțin aer pentru că îi este foarte rău. Plictisit, șoferul se înduplecă într-un final, apoi pornește în trombă. Dar nu singur, ci cu geanta studentei, actele și… toți banii. Disperată, tânăra fuge pe străzi și într-un final sare gardul unei case, bate la ușa proprietarilor și le povestește totul. Aceștia cheamă BGS-ul care sosește la scurt timp împreună cu poliția. A fost singurul moment în care femeia s-a simțit în siguranță. Apelul făcut la celebru serviciu 112 nu fusese luat în seamă, deși fata a aflat ulterior că fusese localizat. Dar domnilor de la acest serviciu le-a fost probabil mult prea greu să verifice dacă cineva are într-adevăr nevoie de ajutor sau e doar o glumă de prost gust, făcută la ore târzii, în noapte. Și dacă studenta ar fi fost omorâtă, nu ar fi interesat pe nimeni. Pentru că România funcționează pe principiul: mortul e de vină.

 Afacerile din umbra ale lui Puzdrea

 

Poliția, mereu în cârdășie cu nenorociții

Ce merită acest obsedat sexual? Să fie lăsat în libertate sau să fie sfâșiat, așa cum a vrut el să facă cu această fată nevinovată? Ce au făcut domnii polițiști care au venit să ridice studenta? L-au descoperit pe atacator sau acesta se plimbă și acum prin București, în căutare de noi victime? Au fost cumva pe la firma unde lucrează acesta, la Speed Taxi, să-i pună întrebări și patronului acestui nenorocit, adică lui Dumitru Puzdrea pentru a reuși să facă un dosar ca la carte? Punem pariu că nu au făcut nimic? De ce spunem asta? Pentru că aceeași polițiști nu au reușit să strângă dovezi privitoare la evaziunile fiscale și tentativele de omor săvârșite de acest golan, care a reușit să facă tot ce vrea el în țara asta blestemată, darămite să mai fie interesați de o amărâtă de fată. În plus, această fată nu le-a dat nici o șpagă, așa cum a făcut Puzdrea, ca să fie și ei stimulați în vreun fel să ridice vreun deget. Așa că, domnișoară, spune Bogdaproste că Dumnezeu a avut grijă de tine și altădată când te urci într-un taxi, orientează-te către o companie serioasă, fără animale la volan și proprietari de firmă mafioți de talie internațională.

Cât de mult a contribuit falsul proprietar al Florei la moartea fostului patron al firmei de taxi?

50% din acțiunile Speed Taxi. Atât deține Puzdrea. Nu direct, ci așa cum ne-a obișnuit, prin fiica sa, Andreea, care îl acoperă. Și cu această firmă și cu toate celelalte pe care mafiotul le-a deschis pe numele ei sau al surorii, Simona, doar pentru a-i fi acoperit spatele. Dar cum a intrat Puzdrea în posesia acestor acțiuni? E o întrebare interesantă al cărei răspuns ar trebui să-l audă domnii anchetatori ai României, care se bat cu pumnul în piept că știu și vor să facă dreptate. O glumă proastă, de cele mai multe ori. Cu puțin timp înainte ca Alexandru Nedelescu să treacă la cele veșnice (nu s-a aflat nici până în acest moment care a fost motivul real), se spune că acesta s-ar fi asociat tocmai cu Andreea Puzdrea într-una dintre firmele țepare de care pomeneam mai sus, Universal Travel Advisors SRL, deschizând un service auto. Ca un făcut chiar pe locul unde odinioară a fost lanțul de restaurante deținut frații fostului asociat al lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin. Câți bani a scos Nedelescu să modernizeze service-ul și să-l aducă la cele mai înalte standarde internaționale, numai Dumnezeu știe pentru că omul din groapă nu ne mai poate lămuri. Cert este că, după ce toată treaba a fost terminată, Puzdrea i-a cerut investitorului să-și ia tălpășița și să părăsească urgent locul. Întocmai cum a făcut și cu Năstase Cătălin, după ce arhitectul i-a rezolvat toate treburile: i-a furat milioane de dolari, apoi l-a aruncat fără nici un cuvânt din complexul Flora, deși deținea funcția de președinte al companiei! Gurile rele spun că discuția pe care Puzdrea a avut-o cu Nedelescu a degenerat într-un scandal imens, în urma acestuia bărbatul simțindu-se din ce în ce mai rău ca în final să moară. Planul lui Puzdrea fusese atins. Acum trebuia doar să pună mâna pe acținile de la Speed, care rămăseseră în grija soției decedatului. Doar că, deși era sfâșiată de durere, doamna Nedelescu era o femeie foarte puternică care nu putea fi doborâtă așa de repede. De un om fără relații sus-puse, cum este Dumitru Puzdrea. Pentru că golanului nu i-a fost greu deloc să înceapă niște șantaje ca la carte, urmate de amenințări mafiote, iar până la urmă, de frică, femeia a cedat. Puzdrea a pus mâna pe companie.

Dinu David și Ali

Chiar dacă teoretic celelalte acțiuni sunt deținute de fostul asociat al lui Nedelescu, legea la Speed Taxi e făcută doar de Puzdrea. Și acoliții săi. Și apropo, Dinu David, fostul căruțaș, un semianalfabet e… administrator. O știre de ultimă oră primită de la informatorii noștri ne aduce la cunoștință o altă ordinărie. Dacă până acum cei 200 de angajați ai companiei Speed intrau zi de zi în complexul Flora, unde lăsau 1 milion de persoană taxa de protecție, acum s-a schimbat măgăria. Doar jumătate din aceștia îi dau în acest moment ultimul bănuț din buzunar lui Dinu David, amantul Simonei Puzdrea, în incinta complexului. Cealaltă jumătate se duc într-o altă locație, unde sunt preluați de o rudă de-a lui Dinu David, un bărbat dubios, cunoscut poreclit Ali. Oare prețul pentru viața șoferilor costă aici tot 1 milion/persoană sau s-a ridicat? Ce spuneți domnilor anchetatori? Măcar acum vi se pare un subiect interesant, pentru care să puneți la cale o anchetă? Sau șpaga vă vine pe bandă rulantă?

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

2 Raspunsuri

  1. martie 16, 2015

    […] VIP, iar de Puzdrea nu te poți lipi Doamne ferește pentru că acolo e bătaie. În plus, tartorul, Bogdan Chireac taie […]

  2. decembrie 17, 2015

    […] Relu Fenechiu îi scoate din minţi pe locuitorii unui cartier din Iaşi, Dumitru Puzdrea le-a transformat viaţa celor 200 de şoferi de taxi care zilnic tranzitează plantaţia sa într-un Iad. Motivul? Şi unul şi celălalt au introdus o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *