Polițistul Cristian Vasilcău sfidează procurorii fără nici un pic de rușine (VIDEO )

iunie 22, 2015

Din 2009 și până în acest moment, dosarul de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc în care patronul ilegal al complexului Flora este implicat până în gât este ținut în frâu de polițistul Cristian Vasilcău, cel care se crede Dumnezeul Sucevei.

E greu de spus în cuvinte câte a făcut acest polițist fără scrupule pentru cel de la care mânăncă mită pe pâine zi de zi, Dumitru Puzdrea. A ajuns până într-acolo încât a furat și saci cu acte ce trebuiau să ajungă în mâna expertului…

Dar culmea, nimeni nu s-a sesizat. Nici acum nu se întâmplă mare lucru, în afară de faptul că acest golan al poliției române încearcă o nouă mușamalizare a dosarului. De ce spunem asta? Pentru că acesta și-a permis să-și ia concediu exact acum și să plece la Londra.

Evident fără să aibă bunul simț să anunțe procurorul, mai ales că săptămâna viitoare se dorea o finalizare a dosarului și audierea mai multor persoane, printre care și Dumitru Puzdrea. E drept că majoritatea probelor s-au prescris, pentru că a avut grijă de asta Puzdrea și acoliții săi, însă mai sunt câteva care foarte importante care merită să fie luate în seamă.

Dar, nu se mai poate. Pentru că începe și vacanța judecătorească care ține până la începutul lui septembrie, așa că dosarul mai are de așteptat. Bineînțeles că în această perioadă se vor trage multe sfori și se vor duce la îndeplinire alte ordine pe care mafiotul Dumitru Puzdrea le va da ca să iasă basma curată și din această imensă problemă pe care o are. Cum Cristian Vasilcău a plecat la Londra, ne punem și noi două întrebări la care tare am vrea să găsim și răspuns.

Incredibil Politistul Cristian Vasilcau un adevarat Dumnezeu la DIICOT Suceava

Oare nu cumva această vacanță de lux a fost plătită tot din banii lui Dumitru Puzdrea? Nu cumva și biletele au fost rezervate prin agenția sa fantomă de turism, unde implicate sunt și fiicele sale? Cine ne poate demonstra că Puzdrea și Vasilcău nu se întâlnesc chiar la Londra pentru a pune la cale un alt scenariu ce ne va lăsa pe toți fără cuvinte? Nu de altceva, dar așa cum nu se atinge nimeni de excrocul Puzdrea, tot așa nu am văzut pe nimeni care să-l ia la întrebări pe mituitul Cristian Vasilcău despre ordinăriile pe care le-a făcut și iată, continuă să le facă în acest dosar. Domnii de la DIICOT și DNA ce părere au de acest lucru? Putem face ceva să împiedicăm mușamalizarea acestui dosar de importanță națională? Sau îl lăsăm pe Puzdrea să scape din nou și să ne râdă în față ca alte dăți?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *