• Fără categorie
  • 0

Polițitii mafioți în sluba lui Dumitru Puzdrea

septembrie 4, 2015

S-a mai spart o caracatiță de data asta din județul Gorj. Mai mulți agenți de poliție au fost descoperiți că fac parte dintr-o rețea mafiotă care se ocupă cu furtul de cărbune de la complexul energetic Oltenia. Bineînțeles că nu sunt nici primii și nici ultimii care au ajuns într-un asemenea hal de depravare. Iar situația aceasta va continua pentru că domnii cu epoleți sunt învățați cu mita. Le-a intrat în sânge să trăiască bine, laolaltă cu mafia și să le pupe picioarelor peștilor cei mari. Ramificațiile sunt enorme iar interesele sunt uriașe.

Când se va termina cu acest comportament al celor care ar trebui să ne sprijine, nimeni nu poate ști. De ani buni, www.vreaudreptate.ro trage un semnal de alarmă asupra corupției din poliție dar din nefericire au fost foarte puține momentele când cineva a luat atitudine. Poate că de data aceasta cineva va porni războiul cu ordinarii care-i țin trena marelui mafiot, Dumitru Puzdrea. Nu de altceva, dar situația a ajuns mult prea gravă și dacă nu vom acționa cât se poate de repede, s-ar putea ca acest excroc să-și pună toate planurile în aplicare și să fugă din țară așa cum își dorește de mult timp. Iar dacă va apuca să-și ia tălpășița, nimeni nu-l va mai putea pune la zid, așa cum merită. Cu un singur personaj putem spune că a început să se facă dreptate

. Este vorba de Lupu Marian, ofițerul de la secția 2 poliție, arestat acum două săptămâni după ce a fost prins cum încerca să mușamalizeze un dosar. A fost băgat la zdup, ce-I drept dar de atunci nu am mai auzit nimic despre persoana lui. Asta pentru că nu s-au aflat adevăratele afaceri pe care le făcea acesta și cu cine. În primul rând cu Dumitru Puzdrea, pentru că Lupu a fost cel care a stat de ani buni în umbra acestui șobolan urât mirositor reușind să-I facă pe plac și să-l țină departe de lumea urâtă a închisorii. Desigur că Lupu nu a acționat singur, ci a fost întotdeauna susținut de colegii săi, Firu Denisa și Ionuț Lepădatu, iar toate ordinele erau primite de la mai marele Voicu Mihai Marius, cel care acum ocupă funcția de adjunct al șefului Poliției Capitalei. Toți acești experți în primirea mitei au reușit să țină ani buni la adăpost mare parte a dovezilor care-l incriminează pe Dumitru Puzdrea. Evident pentru niște sume incredibile de bani pe care nu știm cum se face dar nimeni nu-I descoperă. A intrat cineva pe fir să verifice conturile lui Lupu Marian sau ale celorlalți polițiști de care noi facem vorbire? Cu siguranță nu.

De ce? Nu constituit un fapt important pentru domnii anchetatori? Oare aceștia nu-și dau seama că scuturându-l pe Lupu vor reuși să meargă mai departe și să descopere adevărul despre Puzdrea? Și tot așa se va afla cine sunt cu adevărat ordinarii din spatele lui? Mita lui Puzdrea ajunge peste tot și se vede treaba că face adevărate minuni, acoperind faptele ilegale și închizând gurile tuturor celor care ar trebui să-l bage la zdup. Cum este și cazul unui alt polițist, ofițerul Cristian Vasilcău de la DIICOT Suceava, omul care ar fi trebuit să-l facă praf pe mafiot în dosarul în care acesta este acuzat de furtul pe care l-a înfăptuit la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc. Ar fi putut acesta să aibă atâta tupeu încât să fure saci cu acte oficiale care trebuiau predați expertului instituției, dacă nu ar fi avut o enormă protecție? Se știe bine că cea care a avut grijă ca lui Vasilcău să nu I se întâmple nimic a fost chiar fosta șefă Antimafia, Alina Bica. Iar aceasta a intrat în relații cu Puzdrea datorită prietenei sale bune, blonda Elena Udrea.

Care Elena Udrea împreună cu al său fost Cocoș au făcut de asemenea niște afaceri uriașe cu Puzdrea, reușind să strângă saci cu bani. De altfel, Cocoș și Udrea au fost cei în care mafiotul a avut cea mai mare încredere la un moment dat, pentru că i-a solicitat să-l ajute în vânzarea complexului Flora, întrucât Puzdrea primise o ofertă de nerefuzat de la niște afaceriști turci. Iată încrengătura datorită căreia nici în acest an, deși este deschis din anul 2009, dosarul de la Câmpulung Moldovenesc nu a fost definitivat. În plus gurile rele spun că un aport important în ținerea pe loc a dosarului de care vorbim și-a adus și fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu. Ce se aude cu dosarul acum? Trebuia să facă un pas în această vară, dar Vasilcău a întors totul din nou. Când urmau să fie audiați ultimii martori care puteau schimba soarta lui Dumitru Puzdra, ofițerul Vasilcău s-a gândit să facă o pauză, așa că și-a pus coada pe spinare și a zbughit-o în concediu. La Londra, evident, unde-I răcoare. Pe banii lui Puzdrea bineînțeles. Păi nu este excrocul acesta fără scrupule sponsorul polițiștilor români? Nu le plătește el concedii în cele mai luxoase locuri de pe planeta asta, unde se distrează pe cinste cu amantele?

Nu se spală banii prin firmele lui Puzdrea cele multe și ilegale, deschise pe numele fiicelor sale, Andreea și Simona, pe loc de cinste situându-se firma de turism fantomă? Atunci cum să-l pună la punct polițiștii pe falsul stăpân al terenului de la Flora? Ce sunt nebuni să piardă osul de ros? Băsescu ce-a făcut cât stătea pe scaunul cald de la Primăria Capitalei? Credeți că a avut vreun pic de jenă în a nu primi mită? Nu el i-a semnat lui Puzdrea niște hârtii de o maximă importanță datorită cărora acesta a reușit să pună laba pe terenul de la Flora? Nu a făcut asta gratis, ci pentru un commision de 4 milioane de dolari. L-a prins cineva? Ei, aș, totul se mușamalizează în țara asta nenorocită de ordinari ca Dumitru Puzdrea. Dacă poliția face drepți în fața lui nea Mitică, poate că măcar de data asta domnii de la ANAF, care sunt pe val acum vor face un prim pas și vor dori să descopere cât de ilegal a acționat Puzdrea de-a lungul vremii de-a ajuns acum să aibă o avere care depășește suma de 100 milioane de dolari. Și poate vor fi interesați să afle de ce aleargă mafiotul între Germania, Israel, SUA și Dubai. Vă vindem un pont domnilor: își schimbă banii dintr-un cont într-altul. Facem ceva să stopăm furturile și evaziunile lui Dumitru Puzdrea? Reușim împreună să-l facem coleg de celulă cu ceilalți infractori?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *