Ponta: Ceea ce începem noi azi o să inaugureze alții. Vreau ca acest Guvern să rămână în istorie

iulie 11, 2015

 

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, după semnarea deciziei de aprobare a Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, că proiectele începute prin acest program vor fi inaugurate de alții și a ținut să precizeze că își dorește ca Executivul său să rămână în istorie ca cel care a deblocat fondurile europene.

“Sunt bucuros că tot ceea ce se va începe pe acest program (…) se va realiza în continuare și trebuie realizat în continuare și o să inaugureze alții ceea ce începem noi, pentru că așa este normal în politică. Mi s-a spus că eu inaugurez ceea ce au început alții, o să inaugureze alții ce începem noi”, a spus premierul, la Palatul Victoria.

În acest context, Ponta a declarat că s-a simțit inspirat de discursul liderului ALDE Guy Verhofstadt, adresat premierului grec, Alexis Tsipras, în Parlamentul European.

“Deși sunt social-democrat, m-a inspirat un discurs pe care l-am văzut recent în Parlamentul European, liderul ALDE, domnul Verhofstadt, întreba un alt prim-ministru: ‘Cum vrei să rămâi în istorie?’. Eu vreau să rămână acest Guvern ca cel care nu doar că a dat pensii, salarii, a scăzut TVA, dar ca Guvernul care a deblocat fondurile europene și a semnat, a lansat, la opt ani după ce am intrat în Uniunea Europeană, cele mai importante programe operaționale”, a afirmat Victor Ponta.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *