• Fără categorie
  • 0

Ponta: Dacă dosarul de la DNA nu se va închide, mă țin de cuvânt și nu candidez la Congres

iulie 16, 2015

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că dacă dosarul de la DNA, în care este urmărit penal alături de Dan Șova, nu se va închide, se va ține de cuvânt și nu va candida la Congresul PSD. Totodată, Ponta a afirmat că i-a rugat pe colegii săi din Biroul Permanent Național să ia act de decizia sa de a se retrage din fruntea PSD, menționând că era sigur de faptul că vor încerca să îl convingă să nu își dea demisia.

“În fața BPN i-am rugat pe colegii mei să ia act de decizia mea (de a se retrage din fruntea PSD-n.r) care este irevocabilă și mi-am cerut și scuze pentru faptul că duminică seară au aflat așa, într-un mod mai puțin formal, de această intenție. Știam sigur că vor încerca să mă convingă să nu îmi depun demisia, așa încât într-un fel i-a pus în fața faptului împlinit”, a spus Victor Ponta, la postul B1TV.

Întrebat dacă mai intenționează să candideze pe viitor la șefia PSD, premierul a răspuns:

“În măsura în care evident îmi voi rezolva problemele cu dosarul de la DNA, nu vreau să spun “nu, niciodată, imposibil”, dar eu cred sincer că în 2016 PSD-ul are resursele de a-și pune în față, în bătălia pentru locale și parlamentare, și alți lideri. (…) Știu un singur lucru: dacă nu se închide dosarul acesta, mă țin de cuvânt și nu candidez la Congres”, a precizat Ponta, adăugând că un Congres “poate fi organizat oricând până cel mai târziu în 2017”, a precizat Ponta.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *