Ponta, Puzdrea, rude, prieteni, dosare și indolența justiției

martie 7, 2015

Toată șleahta politică a județului Prahova, inclusiv cumnatul premierului Victor Ponta, avându-și toți cartierul general la Ploiești sunt acum puși la pământ. Mircea Cosma, președintele CJ Prahova cu al său fiu, deputatul Vlad Cosma sunt trimiși în judecată pentru luare de mită dar și pentru atribuirea unor contracte publice din care un procent de 10% ar fi ajuns și în buzunarul partidului, de unde s-au înfruptat toți, pe rând.

În același timp, mama lui Victoraș, Cornelia Naum a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care cumnatul lui Ponta și ginerele ei Iulian Herțanu este arestat și cercetat de procurorii anticorupție că ar fi fraudat fondurilr UE și s-ar fi ocupat cu organizarea unui grup infracțional.

Nici Sebatian Ghiță prieten la cataramă cu Victor Ponta nu e scos din ecuație, fiind acuzat că l-a sprijinit pe cumnățel la infracțiuni. Acest Ghiță este acuzat că a intervenie pentru numirea în funcții a unor persoane dar și pentru obținerea unor informații confidențiale, intervenind direct la directorul general al companiei Hidro Prahova pentru a determina atribuirea ilegală a contractului cumnatului lui Ponta, Același Ghiță și-a adus un aport mare și în campania electorală a lui Ponta, compania Affichage deținută de un prieten de-al lui Sebastian, Liviu Uruc fiind cea care a avut grijă să împânzească cât mai multe panouri cu fața zâmbitoare a premierului ce se vedea deja pe scaunul de la Cotroceni.

Cu alte cuvinte, tot neamul lui Ponta, rude, prieteni sunt luați pe sus. Iar premierul României nu știe absolut nimic, ba mai mult se luptă din răsputeri cu corupția și coruptibilii. Începem să ne întrebăm dacă nu cumva Victor Ponta, adoptând metoda Traian Băsescu, își bate joc de noi pe față.

Păi dacă toată lumea din jurul dumneavoastră a băgat mâna în borcanul cu miere, lingându-și degetele cât au vrut, nu cumva au făcut acest lucru ajutați fiind de dumneavoastră, marele procuror al țării și primul ministru fără de care nimeni nu mișcă? Domnule Ponta, nu ne mai credeți idioți că nu suntem.

 

Bucurestiu la un pas de ,,CATASTROFA,,!

 

A încercat Ceaușescu să ne prostească, a vrut Băsescu să ne pună la pământ, ne-ați adus în pragul celei mai cumplite sărăcii, dar mințile nu ni le-am pierdut. Ați știut extrem de bine ce se întâmplă în spatele dumneavoastră. Ați știut și ați mers pe burtă pe principiul dacă ține, ține, dacă nu, sunteți curat ca lacrima și nimeni nu are cum și cu ce să vă deranjeze. Chipurile nu aveți nimic semnat de mânuța dumneavoastră.

Se pare că situația nu stă chiar așa. Nici Udrea nu și-a pus degețelul pe multe acte și iată unde a ajuns acum. Și dacă s-au găsit turnători pentru ea, ce credeți că se va întâmpla ș cu dumneavoastră. Dar dacă vreunul dintre guralivii care nu contenesc să spună cine este de fapt diva din Pleșcoi și cu ce ocupă va scăpa, din greșeală și numele Victor Ponta? Oare cam ce credeți că se va întâmpla atunci? Nu cumva se va afla atunci și banii pe care i-ați câștigat împreună cu Elena Udrea și Cocoș? Banii despre care nu se știe mare lucru, să ne înțelegem.

Adică cei făcuți ilegal de înaripat și blonda lui, despre care punem pariu că știați, ba mai mult, v-ați și înfruptat nițel? Și apropo, o parte din acei bani provin și din afacerile cu Dumitru Puzdrea. Înseamnă că din nou ați știut cu ce se ocupă și acest mare excroc.

Și iar nu ați făcut nimic ca să opriți toate aceste nenorociri. Vă amintiți câte rugăminți și cereri au fost făcute pentru ca reprezentanții Corpului de Control să ajungă și la compexu Flora să facă niște mici controale? De ce nu au avut loc acestea? De ce este lăsat permanent Puzdrea să facă doar ce vrea și nimeni nu este interesat de soarta lui? Nu a ajuns la urechile dumneavoastră domnule Ponta faptul că Traian Băsescu cel pe care tot vreți să-l puneți la pământ a primit șpagă 4 milioane de dolari de la acest Puzdrea pentru a-l ajuta cu ani în urmă să retrocedeze ilegal complexul Flora? Vă spunem noi acum, poate reușiți să vă apucați de treabă.

În loc să le dați sfaturi procurorilor cum să-l ia pe Băsescu, mai bine începeți să vă mișcați, nu credeți că așa se procedează? Veți descoperi și o multitudine de firme deschise ilegal de același Dumitru Puzdrea pe numele fiicelor lui, Andreea și Simona toate având același scop: să se spele mulți bani.

Mergeți și la prietenul Oprescu și luați-l la întrebări și pe fostul edil al Capitalei, Viorel Lis și veți rămâne surprins să vedeți că în București există o clădire, chiar în complexul Flora, ridicată peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Asta e o nenorocire domnule Ponta. Pentru că dezastrul cel mare bate la ușă și ne vom trezi că vom fi rași de pe fața pământului, pentru că nici o echipă de intervenție, cât ar fi aceasta de deșteaptă, nu va putea interveni. Astea sunt probleme de maxim interes, domnule Ponta. De asemenea personaje trebuie să scăpăm. Dar dacă toată țara asta e coruptă până în măduva oaselor, cine va reuși să o facă să renască din propria cenușă?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *