Premierul Alexis Tsipras vrea să suspende campionatul după incidentele grave de la Paok-Aek

martie 12, 2018

Evenimente halucinante la meciul PAOK-AEK de duminică, întrerutp în minutul 90, după un gol anulat gazdelor. Patronul lui PAOK a intrat pe teren cu pistolul la brâu, iar arbitrul a validat golul la vestiare, după o oră. Alexis Tripras, premierul Greciei, vrea să suspende campionatul!

 

PAOK – AEK, derby-ul pentru primul loc, s-a încheiat înainte de fluierul final. Un gol al lui Fernando Varela din minutul 90 a fost mai întâi validat, apoi anulat de arbitrii întâlnirii, lucru care a declanşat haosul. Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a intrat pe teren şi a urlat la fotbalişti să iasă de pe teren, cu un revolver în tocul prins la cureaua pantalonilor, scrie ProSport.

 

Potrivit presei din Grecia, arbitrul a revenit la cabine asupra deciziei şi a consemnat faptul că meciul s-a terminat la scorul de 1-0 pentru PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu. Mai mult, a scris în raport că AEK a refuzat să mai iasă să joace. Potrivit surselor citate, oaspeţii au declarat că nu pot juca “în teroare şi sub ameninţarea armei”, referire la comportamentul patronului lui PAOK. Mai mult, se pare că AEK ar fi acceptat decizia validării golului, însă a refuzat vehement orice propunere de continuare a partidei din cauza felului în care a acţionat Ivan Savvidis.

Potrivit presei de la Atena, premierul Alexis Tsipras va lua decizia de a suspenda campionatul din Grecia după evenimentele de pe “Toumba”. Site-ul care oferă informaţia este apropiat lui Olympiakos, iar ştirea nu a fost în niciun fel confirmată până în acest moment de oficiali ai Guvernului.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *