Președintele Iohannis va susține un discurs în Parlament, după Paște; Anunțul, făcut de Liviu Dragnea

aprilie 4, 2017

Președintele Iohannis va susține un discurs în Parlament, după Paște. Anunțul a fost făcut luni seară, la Antena 3, de președintele PSD Liviu Dragnea. El precizează că șeful statului este binevenit în Parlament, dacă mesajul pe care doreşte să îl transmită nu va fi unul tensionat.

„Preşedintele i-a spus premierului că vede Guvernul în întregime fără să vină la Palatul Victoria. I-am spus: Domnule preşedinte, mai mergeţi la ei, veniţi şi peste mine la Parlament să mai staţi şi cu mine la tribună”. A zis că vrea să vină să ţină un discurs în Parlament. I-am spus: ”Sper că nu tensionat”. Şi a spus că nu”, a povestit Liviu Dragnea dialogul pe care l-a avut cu șeful statului, la ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniștri Grațiela Gavrilescu și Viorel Ilie.

Dragnea a continuat: ”După Paşti, oricând ne punem de acord şi e binevenit în Parlament, aşa cum e firesc. Şi domnul Tăriceanu i-a zis la fel”, referindu-se la discuţiile purtate în aceeaşi zi cu preşedintele la Palatul Cotroceni.

Potrivit acestuia, relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis poate să nu fie tensionată. ”Depinde de modul cum vede dumnealui lucrurile”, a adăugat Dragnea.

Preşedintele Iohannis s-a adresat plenului Parlamentului pe 7 februarie, discursul său având loc în timpul protestelor care au survenit după adoptarea OUG 13. Atunci, majoritatea PSD-ALDE a decis să părăsească sala de plen. Replica președintelui, de la tribuna Parlamentului, a venit imediat: ”Gata, ați obosit?”, le-a spus el aleșilor.

Ați câștigat, acum guvernați! România are nevoie de un Guvern care lucrează transparent, la lumina zilei, nu noaptea pe furiș. Legiferați pentru România, nu pentru un grup, conduceți responsabil, sunt mari așteptări din partea societății. Lumea v-a votat pentru că v-a crezut, ce ați promis, faceți!”, a declarat atunci președintele Klaus Iohannis.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *