• Fără categorie
  • 0

Preşedintele Klaus Iohannis, huiduit la slujba de Înviere

mai 1, 2016

Incident la slujba de Înviere de la Patriarhie. Familia prezidenţială a fost huiduită, iar lui Klaus Iohannis i s-a cerut demisia. Credincioşii-protestatari au fost săltaţi imediat de jandarmi, potrivit România TV.

Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă noaptea, la slujba de Înviere, care a fost oficiată la Patriarhia Română. Momentul nu a fost lipsit de incidente.

Demisia! Demisia! Demisia!“, i-a strigat un bărbat din mulţime lui Klaus Iohannis. Protestatarul şi alţi scandalagii au fost săltaţi de jandarmi. Intervenţia a durat 30 de secunde, iar la secţia de poliţie, aceştia au fost amendaţi. Slujba a continuat apoi fără alte incidente.

Şeful statului a publicat pe Facebook un mesaj video în care le urează “Sărbători fericite” românilor din ţară şi din afara graniţelor, care sărbătoresc Paştele.

Învierea Domnului este sărbătoarea luminii şi a bucuriei aducătoare de speranţă şi iubire creştină. Este un moment care ne defineşte ca oameni, ne fundamentează ca societate şi ne întoarce deopotrivă către Cel de Sus, către noi înşine şi către cei din jur. Tuturor celor care sărbătoresc Paştele, în ţară şi peste hotare, creştini-ortodocşi, greco-catolici, penticostali, baptişti, adventişti de ziua a şaptea, creştini după Evanghelie şi armeni, le doresc sărbători fericite, linişte în suflete şi bucurie în familie. Hristos a înviat!“, a spus Klaus Iohannis.

A fost prima oară când preşedintele Iohannis a participat la slujba Învierii de la Patriarhie.

Klaus Iohannis declara joi, la solicitarea jurnaliştilor, că va petrece Paştele “în esenţă, acasă”, ceea ce ar fi însemnat la Sibiu, deşi a anunţat că şi-a mutat reşedinţa la Bucureşti.

În primul an de la preluarea mandatului, şeful statului şi soţia sa ar fi petrecut Sărbătorile Pascale în Germania, unde se află familia preşedintelui, iar de acolo ar fi plecat în Portugalia, în insulele Madeira, potrivit presei centrale.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *