Preşedintele Klaus Iohannis şi-a petrecut discret noaptea dintre ani alături de soţie şi de prieteni apropiaţi la Cisnădioara, judeţul Sibiu

ianuarie 1, 2015

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a petrecut discret noaptea dintre ani alături de soţie şi de prieteni apropiaţi la Cisnădioara, judeţul Sibiu. Președintele a petrecut acasă la consulul onorific al Austriei la Sibiu, alături de care s-a mai aflat și altădată la trecerea dintre ani.

Iohannis nu a făcut nicio declaraţie în faţa camerelor de luat vederi. Președintele a ajuns la Cisnădioara după ora 21.00, împreună cu soţia sa, Carmen. Cei doi nu au coborât din maşină decât în spatele curţii. La miezul nopţii șeful statului a urmărit focul de artificii alături de prietenii săi. În cursul zilei de miercuri, președintele le-a transmis un mesaj românilor cu ocazia Anului Nou în care afirmă că ar vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalității pe care cu toții ne-o dorim.

Ponta, “cu tunurile”

Premierul Victor Ponta şi-a petrecut Revelionul la Orăştie, în complexul turistic cu profil militar Arsenal Park. Complexul anunțase pe site-ul său că în perioada 24.12.2014-05.01.2015 este închis.

Ponta a petrecut alături de cei doi copii şi de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu. În fotografia care însoţește mesajul premierului de Anul Nou apar însemnele complexului Arsenal Park al fraţilor Cristescu din Orăştie (vezi foto mai jos). Este locul în care PSD a organizat Comitetul Executiv Naţional în vara acestui an și în care Ponta a fost desemnat candidat al partidului la președinție.

Ineditul complex turistic se prezintă astfel pe pagina sa de internet: ”Să ne iubim pe tunuri!, spunea poetul… Ia-ți iubita, ia și câțiva prieteni și hai la Arsenal Park pentru a petrece câteva zile de relaxare exotică. La Arsenal Park Orăștie, ai la dispoziție zeci de posibilități de distracție și relaxare de-a lungul a aproape 90 de hectare”.

În noaptea de Revelion, Daciana Sârbu a postat pe Facebook un filmuleţ în care Victor Ponta dansează cu fiica sa Irina.

La rândul său, Ponta a transmis un scurt mesaj de Anul Nou pe Facebook în care a scris: “La mulţi ani tuturor – şi cei care au Facebook şi celor care nu au, şi celor care ne simpatizează şi celor care ne urăsc! Sigur 2015 va fi un an bun!”.
Ponta, mesaj pentru cei care îl simpatizează şi pentru cei care îl urăsc
sursa:cotidianul
Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *