Prietenii lui Puzdrea, Dumitru Dragomir și Viorel Lis, ahtiați după pariuri și jocuri de noroc

august 20, 2015

 

Vă aduceți aminte momentul când Gheorghe Hagi a scăpat porumbelul din gură și l-a făcut pe Dumitru Dragomir de rahatul lumii, spunând că este un împătimit al pariurilor sportive? Câtă lume a crezut asta, având în vedere că Dragomir are bani de se enervează?

Puțină. Nimeni nu ar fi luat în calcul varianta ca fostul boss al Ligii Profesioniste de Fotbal să fie atât de disperat încât să ajungă chiar să se certe cu nevastă-sa care nu mai suportă ca jumătatea ei să piardă bani pe bandă rulantă. Și nu puțini… Dar poate că Dragomir continuă să facă afaceri dubioase dar super bănoase și acum cu prietenul să, Puzdrea. S-a gândit cineva la asta? Ar mira pe cineva? Nicidecum. Câți bani au furat cei doi nimeni nu poate ști cu adevărat. Gurile rele spun de mult timp că Dragomir nu a pierdut nici o secundă legătura cu Puzdrea, ba din contră s-ar întâlni și acum la hotelul Cristal Palace, locul unde fostul boss al LPF învârte tot ce prinde. Ați uitat cumva cum s-a construit hotelul? Nu cumva din furtul incredibil pe care cei doi l-au dat la Liga Profesionistă de Fotbal? Nu vorbim de un tun de milioane de euro? Cine a fost săgeata? Evident tot Andreea Puzdrea, care a semnat contractul dintre firma SC Universal Prod Construct SRL și Liga Profesionistă de Fotbal. Care erau atribuțiile lui Dumitru Puzdrea?

Să asigure atât mâna de lucru cât și materialele aferente. Asta pe hârtie, pentru că în realitate cei doi excroci au știut de la bun început cum vor fi împărțiți banii. După ce s-au văzut cu cașcavalul în conturi, mafioții au hotărât ca doar 30% din materiale să ajungă la sediul LPF. Restul de 70% a fost împărțit în două: o parte a plecat spre strada Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 18-20, unde se va ridica hotelul lui Dragomir, Cristal Palace. O altă parte a zburat către strada Elena Văcărescu nr. 98C, unde Puzdrea dăduse ordin să i se construiască două vile. A contat pentru cineva că muncitorii care lucrau la construcția hotelului dar și a vilelor trebuiau să-și desfășoare activitatea doar la ridicarea sediului LPF? Că doar așa scria pe ștatele lor de plată. Numai că și ștatele erau măsluite de o altă prietenă de-a lui Puzdrea, madam Elena Păunescu, care știe să răstoarne totul din pix. Așa s-a rezolvat problema, iar cei care au suferit au fost exact nevinovații de asociați ai nenorocitului Dumitru Puzdrea. În ceea ce-l privește pe Viorel Lis acesta nu joacă la pariuri că nu-l duce mintea. E mult prea complicat pentru el. Fostul primar e înnebunit de-a binelea după păcănele. De unde are bani? Păi, Puzdrea ce păzește?

Nu îi oferă o rentă pentru toată viața? L-a făcut fericit mafiotul, așa că păcănelul șef mai are timp câțiva ani să se mai facă de râsul lumii lăsându-ne fotografiat prin bordeluri sau camere de hoteluri alături de dame de consumație care se care mai gureșe. În timpul acesta soția durdulie, Oana, se duce și ea cu ce bărbați o mai bagă în seamă și cheltuie în neștire. Din banii lui Puzdrea, evident. Nu-i așa că viața e frumoasă când ai păstrate bine la catastif cele mai importante date despre Dumitru Puzdrea și la orice măgărie de-a lui îl poți da în gât? Recunoașteți, domnule Lis că oricum știm adevărul. Ce spuneți? Dacă ar fi să faceți o minimă socoteală ați reuși să puneți pe hârtie câți bani ați luat de la Puzdrea ca să nu dați pe gură cum a reușit el să pătrundă ilegal pe terenul de la Flora, apoi să ridice acolo, fără nici un fel de autorizație de funcționare colosul devenit ulterior fabrică de făcut bani? Dar știați că și înaintașul Traian Băsescu a avut un rol important în această construcție? Se aude pe la colțuri cum că ar fi primit un comision de vreo 4 milioane de dolari ca să semneze niște hârtii ce-i erau extrem de utile lui Dumitru Puzdrea.

Sunteți niște golani ordinari toți. Și nu va mai trece mult și vă veți lua pedeapsa pentru tot ce ați făcut. Cu toat relațiile pe care le aveți și toată mita pe care o dați pe bandă rulantă domnule Puzdrea, nu veți mai scăpa. V-a fost semnată sentința. Aveți acum doar o perioadă în care sunteți lăsat să vă mai faceți puțin de cap pentru că alții mai au nevoie să fie mânjiți bine. Apoi vi se va pune capac. Toate porțile vă vor fi închise și toți cei pe care-i credeți de încredere, vă vor întoarce spatele. Abia așteptăm momentul, domnule Puzdrea. V-ați crezut buricul pământului dar nu sunteți decât o slugă dumneavoastră înșivă, căreia îi tremură izmenele de frică ca nu cumva să-i fie luat capul cât mai repede. Se pare că averea dumneavoastră de peste 100 milioane de dolari se va duce pe apa sâmbetei. Poate n-ar fi rău ca isterica Mihaela Iosefina să învețe să gătească. Veți avea nevoie de mâncare la pușcărie. Am auzit că acolo se consumă doar ciorbă de cartofi cu coajă cu tot în care se odihnesc niște viermișori. E bun meniul, domnule Puzdrea?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *