Prietenul lui Puzdrea, Ioan Oltean, luat pe sus de DNA!Urmează naşa fiicei mafiotului, Olguţa Vasilescu?

noiembrie 28, 2015

 

Când te ajunge blestemul răutăţilor făcute de-a lungul vremii, nu mai ai ce face. Trebuie să te laşi în voia sorţii şi să plăteşti. După Udrea, Cocoş şi Alina Bica, a venit şi rândul lui Ioan Oltean să dea cu subsemnatul. Aşa că procurorii DNA-ului l-au luat direct de la aeroport, l-au umilit puţin şi l-au dus să spună ce a făcut. Printre altele, a primit vreo 600.000 de euro mită într-o biserică. Gurile rele spun că încet, dar sigur, oamenii legii o vor lua din nou la întrebări şi pe Olguţa Vasilescu, despre care se spune că e fosta iubită a lui Oltean. Înseamnă că va trăi un şoc şi Dumitru Puzdrea şi fiicele sale, nu-i aşa? Ţinând cont de faptul că doamna Crinuţa este naşa uneia dintre fetiţele lui tata, ştim şi noi cât de bine se fac afacerile în familie. Dumitru Puzdrea, ţi se apropie sfârşitul!
Afaceri de afaceri
Despre legăturile de iubire şi de afaceri dintre Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean nu e prima dată când s-a vorbit. Şi evident nici ultima. Mai puţin au putut afla curioşii ce averi au făcut cei doi. Chiar şi aşa, a răsuflat cu ani în urmă faptul că atunci când Oltean a pus mâna pe 2000 mp de teren în Voluntari, i-a cumpărat şi Crinuţei vreo 100 mp. Unde? Bineînţeles, tot în Voluntari ca să nu stea departe unul de celălalt. La ceva timp, Oltean a invadat şi localitatea Afumaţi, unde terenul s-a împărţit aşa: Olguţa are 25.000 mp iar Oltean doar… 1000 mp. Şi pentru că le-a mers şi nimeni nu s-a pus împotriva lor, Dumitrean şi Oltean au migrat şi spre Tunari, unde bărbatul are 3000 mp, iar primăriţa Craiovei nu mai puţin de 5000 mp. Dar asta nu e tot pentru că Ioan Oltean a mai cumpărat şi alte proprietăţi dar de data asta pe numele Crinuţei, el fiind doar… mandatarul fostei şefe ANRP.

Şi când te gândeşti că atunci când a fost prins puţin cu uşa, Oltean, care o recomandase pe Crinuţa lui Boc pentru a fi şefa ANRP mai avea puţin şi jura că nu are altă treabă cu aceasta. Ce spuneţi, domnule Oltean? V-o fi crezut cineva? Anii au trecut şi la un moment dat doamna Vasilescu se dă de ceasul morţii pe unde poate că a cumpărat o locuinţă care e lovită de blesteme. La ce aţi făcut de-a lungul vieţii doamnă Olguţa, vă mai întrebaţi de ce s-a supărat Dumnzeu pe dumneavoastră? Noi nu. Şi nenorocirea merge mai departe, aşa că doamna Olguţa o sfecleşte rău de tot atunci când nu poate să justifice celor de la ANI suma de 50.000 de euro. O fi din cauza blestemelor? Ce e cu banii aceştia? O neconcordanţă în declaraţiile sale de avere semnate de ea însăşi. Este vorba de declaraţia depusă la preluarea mandatului de primar al Craiovei şi cea din 14.02.2013. Şi ce să vezi?

Doamna Olguţa Vasilescu nu prea are cum să iasă basma curată pentru că nu figurează nici măcar cu vreun împrumut, aşa ca să mai scoată ochii proştilor. Ce golănii o fi făcut asta doar ea ştie, dar noi am observat că ANI a făcut niţică vâlvă, apoi a lăsat-o moartă în păpuşoi. De ce domnilor inspectori? Nu aţi găsit dovezile care vă trebuiau ca să rezolvaţi problema? Sau a fost drăguţă cu dumnavoastră doamnă Olguţa, ca să se rezolve odată problema şi să nu o mai stresaţi cu atâtea întrebări despre cum stă treaba cu cei 50.000 de euro? De fapt, ce înseamnă 50.000 de euro pe lângă sacii de bani pe care i-a învârtit Olguţa Vasilescu de-a lungul timpului? Un mizilic!
De ce n-a bătut ANI şi la poarta mafiotului de la Flora?
Şi atunci să ne mai întrebăm care este adevăratul motiv pentru care niciodată cei de la ANI nu au fost la complexul Flora, să-l ia pe domnul Puzdrea de urechi? Păi, Olguţa Vasilescu nu e naşa uneia dintre fiicele lui Puzdrea? Dacă cei de la ANI au bucurii la primăriţa Craiovei, nu înseamnă că şi-au luat darul şi de la Puzdrea? Categoric, da. Revenind la naşa Olguţa, povestea a început în momentul în care Simona Puzdrea a hotărât să-şi unească destinele cu Dragoş Dumitraşcu. O altă telenovelă, marca Puzdrea evident. Gurile rele spun că iniţial, Simona îşi făcuse planul să fie năşită de vărul ei, Alexandru Gabriel, pentru cine nu-şi aduce aminte, personajul dubios care a reuşit să fabrice pe vremuri ceva dolari falşi, sub directa îndrumare a boss-ului Puzdrea, evident. Dar, ce să vezi… când Simona a văzut că acesta e mult mai mic ca înălţime decât ea, a făcut o criză de nervi (că doar a avut ce învăţa de la mămica, experta în isterii Iosefina Puzdrea) şi a renunţat. Disperată că trecea timpul şi nu găsea naşi, a apelat apoi la Corneliu Vadim Tudor. Dar nici la fostul preşedinte al PRM nu a găsit înţelegere. Atunci a intrat pe fir Olguţa Vasilescu cu care vorbise în prealabil Tribunul. Ce-i drept, nunta s-a făcut dar la scurt timp s-a destrămat şi amorul dintre Simona Puzdrea şi Dragoş, care şi-au spus adio, fără regrete.
Dinu îl tot aşteaptă pe nea Mitică la cotitură
Cine să fi fost de vină? Lumea vorbeşte că Simona, care ştim şi noi că e fată de uşi multe, care pare-se că pusese ochii pe Dinu David, un fost căruţaş al complexului Flora, dar cu un tupeu fantastic. Drept urmare, Simona i-a pus piciorul pe grumaz acestui Dinu, căruia de atunci nu-i mai ajungi la nas. Că doar e sluga cea mai devotată a lui Puzdrea! Cel puţin aşa crede marea haimana, pentru că de fapt Dinuţu abia aşteaptă să-i facă felul patronului ilegal de la Flora şi să-i la locul. Nu ştie prostovanul cu cine se pune… Că dacă află Puzdrea de diabolicele sale planuri, s-a zis cu viaţa sa. Pentru moment, Dinu e pionul principal într-una din cele mai bune afaceri pe care le are Puzdrea în acest moment: taxa de protecţie pe care le-a băgat-o pe gât celor 200 de taximetrişti care zilnic tranzitează complexul Flora, care se ridică la suma de 100 ron pe zi, de persoană.

Cum Puzdrea nu se poate degrada într-un asemenea hal încât să stea cu mâna întinsă, această muncă de jos o face Dinu David, acompaniat de tablagiii secţiei 2 poliţie trimişi de prietenii mafiotului (adică ofiţerii Firu Denisa, Lupu Marian, Ionuţ Alexandru şi Dănuţ Lepădatu, supervizaţi de mai marele Poliţiei Capitalei, Voicu Mihai Marius). Dacă vreunul dintre şoferi îndrăzneşte să spună că nu a făcut bani şi nu are cum să aducă de acasă pentru că nu are nici de pâine, atunci Puzdrea, care verifică totul din biroul său dă imediat ordin ca oamenilor să li se aplice legea pulanului. Asta dacă nu îl prinde cineva cu crize de nervi şi atunci scoate pistolul şi împuşcă pe cine îi cade în cale.

Acum dacă tot a început DNA-ul să lovească în stânga şi în dreapta şi Ioan Oltean a fost luat pe sus chiar din aeroport, aşa ca să vadă cu proprii săi ochi cum e să fi umilit, există vreo posibilitate domnilor procurori să vedem şi noi cum apăreţi la porţile lui Puzdrea să vedeţi multitudinea de afaceri ilegale desfăşurate de acesta? Ca să nu vă chinuiţi prea mult, oare cerem prea mult dacă aţi deschide subiectul cu Ioan Oltean? Dacă îl strângeţi bine de tot cu uşa, punem pariu că spune tot ce ştie despre Puzdrea? Ba chiar mai multe decât am crede noi? Este cel mai bun moment să se afle cum face derbedeul banii cu lopata. Şi apropo… poate că tot acum aflăm şi noi de ce Dumitru Puzdrea şi-a pus casele pe numele altora şi de ce nu a declarat niciodată fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, în legătură cu distrugerea căreia e anchetat. Dar dosarul e ţinut de oameni grei ca în final să fie muşamalizat. Ce spuneţi de aceste informaţii, domnilor procurori ai DNA? Avem şanse să scăpăm de rechinul cel mare?
Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *