Prima reacție a iubitului Elenei Udrea la aflarea sentinței! ”Aoleu…”

martie 29, 2017

După ce magistrații au decis în cazul Elenei Udrea o sentinţă de şase ani închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru a avut o reacţie incredibilă.

Contactat pentru a avea un punct de vedere, Adrian Alexandrov, bărbatul cu care Elena Udrea se iubeşte de ceva vreme, a aflat depre sentinţă chiar de la reporterii Spynews.ro. „Ce să comentez? Aoleu, revin eu cu un telefon imediat”, au fost vorbele tânărului.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a primit astăzi pedeapsa în “Gala Bute”, în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu.  Elena Udrea spera să fie achitată, însă judecătorii au decis că merită o pedepasă de şase ani de închisoare, fiind condamnată pentru abuz în serviciu şi mită.

Dosarul “Gala Bute” în care este implicată Elena Udrea a început pe data de 22 aprilie 2015 şi pe 13 martie trebuia să se ajungă la ultimul termen, dar a fost amânată până pe astăzi. Procurorii DNA au solicitat anterior pedepse maxime pentru inculpaţii din dosar.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *