Primar PSD, fost la PNL, săltat de procurori alături de alți 4 angajați

iunie 13, 2016

Primarul comunei vâlcene Sineşti, Mihai Rusie, şi alţi patru angajaţi ai Primăriei din localitate au fost duşi luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu, fiind cercetaţi într-un dosar de fapte de corupţie.

“În această dimineaţă, 40 de poliţiştii au efectuat 6 percheziţii, în judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de delapidare, abuz în serviciu, conflict de interese şi fals. În fapt, în perioada 2012-2016, mai mulţi funcţionari publici din cadrul unei instituţii publice sunt bănuiţi că şi-au însuşit pe nedrept sume de bani cu titlu decont deplasări. De asemenea, în complicitate cu administratorii unor societăţi comerciale, sunt bănuiţi că au efectuat achiziţii publice ilegale, întocmind în fals documente în acest scop. Prejudiciul cauzat bugetului de stat până în prezent este de aproximativ 100.000 de lei”, a precizat luni, pentru AGERPRES, Alina Teodorescu.

La finalizarea activităţilor, 5 persoane, printre care şi primarul din Sineşti, au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *