Primăria Sectorului, 3 în degringoladă: George Manciu candidează independent la Bucureşti

noiembrie 1, 2016

Conform unor surse din interiorul Primăriei Sectorului 3, George Manciu, creierul din spatele strategiei de dezvoltare a sectorului, l-a părăsit pe Robert Negoiţă pentru a candida independent la Bucureşti. Manciu şi-a folosit în trecut experienţa profesională pentru a promova o serie de măsuri cu impact social imediat care l-au propulsat pe Robert Negoiţă către un nou mandat de primar. Acum Manciu vrea să-şi pună experienţa profesională în slujba bucureştenilor, candidând de pe poziţia de independent pentru un post de deputat.

George Manciui a fost persoana care a descoperit soluţiile necesare pentru eliminarea taxei de preluare a gunoiului menajer de la rezidenţii Sectorului 3. În prezent taxa pentru serviciile de salubritate din Sectoru 3 este 0, datorită eforturilor sale. Tot el a reorganizat spaţiile de parcare din sector şi s-a ocupat personal de viziunea strategică pentru creşterea suprafeţei spaţiilor verzi din Sectorul 3. Măsurile gândite de Manciu au produs un efect imediat asupra electoratului, ceea ce a făcut ca Robert Negoiţă să câştige un nou mandat la Primăria Sectorului 3. Surse din primărie au declarat şi că George Manciu nu este străin de strategia implementată în sector pentru reabilitarea şcolilor şi liceelor.

Ruptura între George Manciu şi Robert Negoiţă s-a produs după ce actualul edil al Sectorului 3 a refuzat vehement să-l sprijine pe Manciu în efortul de a introduce programul „Prima Chirie”. George Manciu dorea ca toţi tinerii din Bucureşti cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani să beneficieze de o subvenţie de 50% la chirie (la o valoare totală a chiriei de 350 de euro).

Refuzul lui Negoiţă l-a făcut pe George Manciu să se retragă din spatele edilului Sectorului 3 şi să candideze independent pentru un post de deputat în Bucureşti. Astfel, dacă Manciu va intra în Parlament, nu doar bucureştenii se vor bucura de măsura solicitată de el. Toţi tinerii din România îşi vor putea subvenţiona chiria, ceea ce va produce efecte multiple: bugetul familial va suporta mai uşor impactul mutării copiilor pentru studii iar tinerii vor putea să-şi câştige independenţa faţă de părinţi mult mai repede.

George Manciu a refuzat să comenteze cu privire la despărţirea sa de Robert Negoiţă însă a confirmat că doreşte implementarea unei subvenţii pentru chiria plătită de tineri. „Într-adevăr, subvenţionarea cu 50% a chiriei suportate de tineri este unul din ţelurile mele atunci când voi fi ales deputat. Piaţa imobiliară şi salariile din România condamnă mulţi tineri să stea pe capul părinţilor ani de zile, ceea ce are un efect asupra felului în care ei îşi planifică viaţa. De aceea, vreau să le oferim şansa independenţei şi a planificării unei vieţi autonome în condiţii decente. “, a spus Manciu.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *