Primarii Bucureștiului, prostituatele cuminți ale lui Dumitru Puzdrea

februarie 14, 2015

Dosar de prostituție cu celebrele asistente TV? Un mizilic pe lângă ceea ce pot afla anchetatorii care vor să descopere adevărul din spatele tăcerii suspecte a tuturor celor care au trecut prin Primăria Capitalei și au ocupat postul de edil șef vizavi de una dintre cele mai îngrozitoare construcții ridicate vreodată în București: clădirea de la complexul Flora, pusă peste cele două magistrale care aprovizionează fostul Mic Paris cu apă.

Ce-o fi făcut Băsescu cu cei 4 milioane de euro?

Ce face o prostituată în adevăratul sens al cuvântului? Ce știe mai bine. Negociază cu clientul, îi ia banii, își face treaba și pleacă mai departe la următorul prost. Și atunci, cu ce deosebesc celebrii primari ai Capitalei de fetele care știu să facă cea mai veche meserie din lume? Ce a făcut bun pentru capitala României domnul Traian Băsescu cât a stat pe perna moale de la Primărie? Pentru noi, prostimea nimic, pentru el, totul. Și pentru că nu la orice pas găsești un afacerist atât de corupt încât e în stare să-ți dea și pielea de pe el ca să-și atingă propriul interes, Băsescu nu a fost atât de prost încât să-l apuce brusc corectitudinea când Puzdrea i-a pus în față un purcoi de bani, adică vreo 4 milioane de dolari ca să dea o… simplă semnătură, fără de care golănașul nu ar fi putut să pună mâna niciodată pe terenul de la Flora. Apoi cu niște avocați specialiști în retrocedări ilegale și murdării ca Bulearcă Alexandru și Lucia Cherecheș, alți doi falși proprietari, un notar dornic de a trăi bine, plus semnătura fiicei sale de doar 20 de primăveri la acea dată, totul a mers ca pe roate. A devenit cât ai bate din palme celebrul proprietar ilegal al unui teren, pe care, apoi cu un alt ajutor al celorlalți primari pe care i-a văzut Bucureștiul și i-au votat bucureștenii (crezând că vor vedea la propriu cum merg câinii cu covrigi în coadă) a ridicat un colos: complexul Flora. Unde, de ani buni face ce vrea, pentru că nimeni nu-l întreabă nimic. Nici de ce a construit fără autorizație de construcție, nici măcar de ce ridică chiar și acum construcții la fel de ilegale.

Ce mai face păcănelul Lis?
Dar cine să-l întrebe? Cui îi pasă de soarta complexului Flora sau al bucureștenilor care pot ajunge mai repede în groapă decât le-a fost scris, pentru că acest domn Puzdrea, acest mafiot al zilelor noastre a avut tupeul să ridice o clădire peste cele două apeducte care alimentează Capitala cu apă? Și ce-i cu astea, vor spune unii necunoscători? Păi e mare problemă cu această clădire, poate cea mai mare pacoste de care a avut parte Capitala României în ultima perioadă. Pentru că în caz de urgie a naturii sau orice alt dezastru, nici o echipă, oricât de șmecheră s-ar crede, nu va putea interveni să rezolve problema. Ce-i drept, dacă fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, actualmentul păcănel și invitat seară de seară al televiziunilor unde să se scălâmbăie cât poate ca să plece cu buzunarul plin, ar fi făcut ce ar fi trebuit, nu s-ar fi ajuns în această situație. Clădirea ar fi fost demolată, după legea pe care tot Lis o dăduse și noi am fi stat liniștiți. Dar cărei pisici lingușitoare cum e Lis nu-i place cașcavalul dat de Puzdrea? Câteva sute de mii de dolari o dată, un circ de zile mari în fața complexului Flora, zeci de camere de luat vederi și tot atâția ziariști ca să dea bine și situația s-a remediat pe loc. Apoi au urmat alte sute de mii de dolari ca în final să se rezume totul la o rentă pe viață, ca să scape Dumitru Puzdrea de frica să Vio ar putea să-și piardă mințile și să dea totul pe goarnă la un moment dat. Când ști că în fiecare lună îți primești darul, cum să nu te dai mare Casanova, chiar dacă mai ai puțin și te duci pe lumea cealaltă și să-ți faci nopțile fierbinți alături de prostituate? Și, cum o dăm, cum o sucim, tot la cea mai veche meserie din lume ajungem.

Trăiți bine, domnule Oprescu?

După ce-a plecat Lis, a venit Oprescu. Altă Mărie, cu aceeași pălărie. Umplută și aceasta cu șpăgi uriașe tot de Dumitru Puzdrea. Că doar până acum câteva luni am trăit bine cum ne-a urat Băsescu. Pe vremea lui Oprescu, mita s-a înmulțit. A venit și șeful Corpului de Control că-i era și lui foame, apoi a plecat prin țări străine în concedii luxoase iar Puzdrea s-a gândit să-i dea omului să mănânce și în Austria, așa că l-a luat cu el. Apoi au venit ofițerii secției 2 poliție și nu se cădea să fie neam prost cu ei, așa că Firu Denisa, Lupu Marian și actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius au și ei partea lor din marele cașcaval. Și a sărit de fund în sus și ofițerul DIICOT, Cristian Vasilcău bătându-i obrazul lui nea Mitică că el și-a băgat pielea în saramură cu dosarul ăla ce stă din 2007 pe bară, cel în care Puzdrea este anchetat pentru furtul acela incredibil pe care l-a făcut la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc. Și a ros și el niște oase delicioase. Căci bucățica bună i-a revenit șefuței Antimafiei, Alina Bica. Și situația a mers în același ritm. Un pulpiță s-a dus către fostul șef arme și muniții din cadrul IGP, Constantn Gurmezescu care a pus o vorbă bună la Vasilcău, că tot erau prieteni. O bucată de salam a ajuns la șpăgarul jurnalist, Bogdan Chireac, pentru că omul știe să șteargă orice urmă și a dovedit-o de-a lungul timpului și cu arhiva de la Adevărul de unde au dispărut toate materialele incriminatorii despre Puzdrea. Apoi și-a luat și Udrea niște rochițe și pantofiori de firmă, s-a bucurat și Cocoș și Hrebenciuc de niște mașini nou-nouțe, și-a făcut hotel și Dumitru Dragomir, ba s-a delectat cu bucate alese și Sorin Ovidiu Vântu. Dar ar fi putut fi aceștia atât de fericiți dacă primarii Bucureștiului nu ar fi stat drepți în fața boierului asasin Dumitru Puzdrea și nu i-ar fi ascultat ordinele? Așa prostituate cuminți, mai rar…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *