Primarul Andrei Chiliman, una din prostituatele lui Dumitru Puzdrea

iunie 23, 2015

Tupeul a doi excroci ai României, Andrei Chiliman și Puzdrea Dumitru nu are nici un fel de limite. Amândoi știu un singur lucru: să desfășoare afaceri oneroase în familie și numai, apoi să facă tot felul de tertipuri ca să ascundă totul. Ce-i drept, Chiliman e băgat acum în sperieți de cei de la Direcția Național Anticorupție, dar mai e mult până când tot adevărul va ieși la suprafață și acest golănaș va primi pedeapsa pe care o merită cu vârf și îndesat.

Ce a spus Chiliman nu mai departe ieri când a ieșit de la poliție? Înfumuratul a comentat toate acuzațiile care I se aduc și a susținut cu tărie că nu există probe care să-l incrimineze. Oare să fi reușit atât de bine acoliții săi să ascundă atât de multe lucruri încât nimeni să nu mai fie în stare să descopere? Dați-ne voie domnule Chiliman să ne îndoim de acest lucru și să credem mai degrabă că dumneavoastră plusați cât puteți de mult.

Mai știm multe persoane atât de agere ca dumneavoastră, dar care au sfârșit prin celule întunecoase. Noi vrem să vă întrebăm un singur lucru: cum v-ați permis să fiți atât de îngăduitor cu marele mafiot și prieten de murdării al dumneavoastră, Dumitru Puzdrea? Credeați că nu se vor afla toate aceste lucruri? Chiar noi, cei care le știm (și avem și dovezi cât cuprinde) le vom dezvălui. Pentru că trebuie spart buboiul odată pentru totdeauna.

Ne-am săturat de dosarele lui Dumitru Puzdrea legate de complexul Flora care să fie mușamalizate. Ne-am săturat ca toți primarii, cu dumneavoastră în frunte, domnule Chiliman să fie doar niște prostituate ale lui Puzdrea, plătite cu bani grei pentru serviciile prestate. Cineva va trebui să facă odată dreptate! Iar pentru ca acesta lucru să fie și posibil, anchetatorii trebuie să știe tot adevărul. Poate așa se va afla și de niciodată Corpul de control al Primăriei Capitalei, al sectorului 1 și al prim-ministrului nu au avut curiozitatea să pășească la complex Flora pentru a-I arăta lui Dumitru Puzdrea că legea nu este doar pentru oamenii de rând, ci mai ales pentru borfași ca el.

 

Nu credem că e atât de neimportant pentru oamenii adevărați ai României care vor să stârpească infracțiunile și excrocheriile să afle cum a ridicat  Dumitru Puzdrea complexul Flora. Adică pe un teren care nu-i va aparține lui niciodată, ci doar statului, fără nici un fel de autorizație de funcționare, autorizație de mediu sau orice alt act. Trebuie să se afle odată pentru totdeauna cum a mituit Puzdrea tot ce a însemnat primăria sectorului 1 și Primăria Capitalei din orice regim, doar pentru binele său propriu, călcând în picioare oameni integri care au făcut eforturi incredibile ca Flora să ajungă un loc în care ți-era drag să intri.

Am spus îți era, pentru că acum totul a rămas doar la nivel de amintire. A avut grijă Puzdrea să strice totul… Așa cum a avut grijă să-l înlăture de la conducerea societății pe fostul său asociat, Năstase Cătălin, un om absolut deosebit. S-a întrebat cineva de ce l-a alungat pe acesta, ca mai apoi să-I transforme viața într-un chin? Vă spunem noi. Pentru că domnul Năstase Cătălin începuse să vadă ce șmenuri existau între Puzdrea și primarii, reprezentanții primăriilor și multe alte fețe mari ale României. Și atunci, ca să-I închidă gura (ceea ce nu a reușit, iar lucrul ăsta îl macină pe Puzdrea) i-a făurit un fals dosar de terorism, i-a trimis mascați în plină noapte ca să-I distrugă casa iar familia să fie terorizat, apoi a angajat un ucigaș de meserie ce urma să-I curme viața. Singurului om care i-a păsat cu adevărat de soarta acelui complex.

Drept dovadă, Năstase Cătălin a făcut zeci de memorii și a deschis dosare peste dosare în care demonstrează negru pe alb gravitatea situației legată de o clădire din complexul Flora care este amplasată direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Ce se poate întâmpla? Un dezastru. Asta pentru că atunci când natura se va dezlănțui (iar cutremurele se țin lanț de noi, însă primarul Chiliman și primarul Oprescu sunt orbiți de banii primiți de la nea Mitică Puzdrea ca să vadă adevărul) Bucureștiul nostru se va transforma într-o ruină. Pentru că absolut nici o echipă de intervenție, oricât ar fi ea de șmecheră și de bine intenționată nu va putea interveni să facă vreo operațiune.

Și atunci cine va plăti oalele sparte? Domnul primar Lis care a luat șpagă de sute de mii de dolari ca să nu mai dărâme complexul Flora, când tot el dăduse o lege prin care toate clădirile construite ilegal urmau a fi distruse? Domnul primar Băsescu, cu ajutorul căruia domnul Puzdrea a intrat ilegal în posesia terenului de la Flora? Sau domnul Chiliman, care l-a lăsat pe Puzdrea să facă tot ce a poftit la complexul Flora, uitând cu desăvârșire și de acte false și de lipsa autorizațiilor, dar și de faptul că obraznicul nea Mitică nici măcar lumina, apa și gazele nu le-a plătit de ani buni, prejudiciind statul doar Dumnezeu mai poate ști cu cât, pentru că noi nu putem face asemenea socoteli? Domnilor de la DIICOT și de la DNA.

Vă tragem un semnal de alarmă extreme de grav. Vă rugăm să vă aplecați urechea asupra acestei probleme de importanță națională până nu este prea târziu și situația nu mai poate fi remediată de nimeni. Noi vă punem la dispoziție dovezi clare. Trebuie doar să vreți să ne întindeți o mână de ajutor. Puzdrea și prostituatele sale trebuie să dispară!

 

Vlad Țepeș

 

 

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *