Primarul Capitalei i-a adus un ultim omagiu Reginei Ana, dar lumea nu s-a uitat la taiorul negru al fostei stiriste, ci doar la pantofi!

august 14, 2016

Gabriela Vranceanu Firea si-a depus omagiile sambata, la Palatul Regal din Bucuresti, onorand astfel amintirea Reginei Ana, condusa pe ultimul drum.

Plecata dintre noi pe 1 august, la 92 de ani, Regina Ana a fost inmormantata sambata la Curtea de Arges, zeci de mii de oameni participand la ceremoniile desfasurate la Bucuresti si tara. Disparitia sotiei Regelui Mihai a fost onorata sambata si de primarul ales al Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea.

Insotita de o amica, fosta prezentatoare a stat la coada in fata Palatului Regal, asteptand sa se reculeaga un moment la catafalcul Reginei Ana, inainte ca acesta sa fie transportat spre Curtea de Arges. In ciuda faptului ca Firea a purtat un taior negru, elegant, privirile curiosilor au fost atrase de pantofii sotiei lui Florentin Pandele, de culoare crem, un pic parca straini de sobrietatea momentul in cauza.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *