Printre cei care îi vor fi alături lui Ponta în noul proiect sunt Nicolae Bănicioiu şi Daniel Constantin

ianuarie 22, 2016

Judecătoria sectorului 5 a decis să acorde personalitate juridică Asociației “Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, înființată de fostul premier Victor Ponta.

“Admite cererea formulată de Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Dispune înscrierea ca persoană juridică în registrul special al instanței a asociației cu denumirea Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Cu apel care se depune la Judecătoria sector 5 București în 5 zile de la pronunțare pentru petentă și de la comunicare pentru Ministerul Public“, se menționează în decizia luată de judecători.

Printre cei care îi vor fi alături lui Ponta în noul proiect sunt Nicolae Bănicioiu şi Daniel Constantin.

Liderul PSD Liviu Dragnea declara recent că nu este deranjat de proiectul lui Ponta, ba mai mult chiar l-a încurajat pe fostul premier în această inițiativă.

“Fundaţia pe care a înfiinţat-o este o acţiune a lui, în care eu îl sprijin. Îl ajut cu tot ce pot, în limitele legii şi în limitele bunului simţ. În primul rând, îl sprijin moral, adică îl încurajez să meargă mai departe cu această fundaţie”, a spus Dragnea.

Copreședintele ALDE Daniel Constantin declara la rândul său recent că fundaţia nu urmăreşte scopuri politice, afirmație întărită și de Victor Ponta.
“E o fundaţie care îşi propune să promoveze proiecte internaţionale, regionale, dar din care să facă parte şi România. De foarte mulţi ani, România a fost ocolită de marile proiecte regionale sau internaţionale, iar ideea lui Ponta este generoasă din acest punct de vedere şi cred că putem să punem mai mult în valoare potenţialul pe care România îl are în toate sectoarele de activitate. Eu am fost invitat de Ponta şi m-am alăturat cu mare plăcere acestei fundaţii, având în vedere experienţa pe care am dobândit-o în cei 3,5 ani ca ministru al Agriculturii”, a declarat Constantin.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *