Prinţul Harry şi Meghan Markle promit o ceremonie veselă

mai 19, 2018

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană Meghan Markle se căsătoresc sâmbătă, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus că nu va fi una foarte solemnă, ci distractivă şi centrată pe sărbătorirea împreună cu oamenii, va începe la ora României 14.00. Prinţii George şi Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusă la altar de prinţul Charles. Bugetul acestei sărbători este estimat la peste 15 milioane de lire sterline.

Ceremonia religioasă va avea loc, sâmbătă, la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde prinţul Harry a fost botezat. Se spune că aceasta a devenit un loc „foarte special” în relaţia celor doi, scrie The Telegraph.

Ea va fi condusă de Protopopul de Windsor, David Conner, iar arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia ceremonia jurămintelor.

Prinţul Harry urmează să decidă dacă va purta verighetă. Fratele lui, William, a ales să nu poarte un astfel de inel.

Dacă departamentul administrativ al Palatului Buckingham este responsabil cu organizarea nunţilor regale, de data aceasta Harry şi Markle sunt cei care se ocupă de ceremonie. Totuşi, ei sunt consiliaţi de secretarul privat al prinţului, Edward Lane Fox. Biroul administrativ este însărcinat cu aspectele ceremoniale ale zilei.

Ceremonia religioasă, muzica, florile, decoraţiunile şi recepţiile vor fi plătite de familia regală.

Dacă nunta prinţului William şi festivităţile din 2011 au costat în jur de 30 de milioane de lire sterline, de data aceasta site-ul Bride Book estimează că acesta va avea un buget de circa 15 de milioane de lire sterline, care include şi câteva milioane alocate securităţii din zonă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *