• Fără categorie
  • 0

Probleme pentru Gabriela Firea. Soțul e în stare gravă: ‘Cu ajutorul lui Dumnezeu o să mă fac bine!’

mai 25, 2016

Gabriela Firea are probleme mari în plină campanie electorală, dar nu din cauza adversarilor, ci din cauza soțului său. Florentin Pandele e grav bolnav. Primarul din Voluntari are o infecție puternică la rinichi, iar acum se află sub tratament intensiv, cu antibiotice.

Pandele suferă de pielonefrită, o infecție acută a rinichiului, iar din aceste motive nici nu își mai face campanie electorală, ne-au confirmat surse din PSD. Gabriela Firea a confirmat că se confruntă cu probleme, dar nu a vrut să comenteze sau să dea detalii, deocamdată, relateaza cetățeanul.net.

Pandele e candidat independent la Primăria Voluntari, după ce a fost exclus din PSD, în timp ce Gabriela Firea candidează la Primăria București.

STIRIPESURSE.RO a reușit să vorbească cu Florentin Pandele care este sub un tratament intensiv în acest moment și în atenția specială a medicilor. La început a susținut că probleme nu sunt mari:

”E o mică răceală… nu știu ce ar putea să fie. O să mă însănătoșesc. Am fost deja la medici și sunt pe tratament de duminică”, a spus soțul Gabrielei Firea.

Mai apoi a recunoscut că problemele sunt ceva mai complicate:

”NU am mai avut așa ceva. E o infecție în zona rinichi, ficat… complicații la prostată. Am fost pe perfuzii și antibiotice. O să îmi revin sigur. Am copii mici și cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îi văd mari ca pe cei care acum sunt mari.”, a mai spus Florentin Pandele.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *