Procurorul Papici vizat în alte două dosare

octombrie 4, 2015

Procurorul Papici vizat în alte două dosare.După Emilian Eva, care se spune că este omul DNA-ului, a venit rândul și procurorului Lucian Papici, cunoscut drept campionul achitărilor Direcției Naționale Anticorupție să aibă grave probleme.

Ce a decis Înalta Curte l-a nenorocit, pentru că magistrații au confirmat redeschiderea urmăririi penale pentru acesta. Motivul? Violarea secretului corespondenței și operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Mai concret pentru toată lumea se zvonește că Papici ar fi primit un soft spion, pe care acesta l-ar fi pus chiar în telefonul soției sale ca să o poată urmări așa cum se cuvine.

Și ca tacâmul să fie complet, gurile rele spun că acum Papici mai e vizat în încă două dosare. Păi nu era odinioară domnul Papici un fel de Dumnezeu al justiției? Ce-ați pățit domnilor de la Înalta Curte? Cine v-a trezit la realitate? Ce să-I urăm acum domnului procuror? La mulți ani la penitenciarul Gherla sau Poarta Albă? Asta în speranța că nu vă veți suci și Papici va fi din nou curat ca laptele…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *