• Fără categorie
  • 0

Proorocirea lui Victor Ponta despre Vasile Blaga s-a adeverit

septembrie 28, 2016

Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar astăzi de către procurorii DNA. În urma acestei decizii, Blaga a demisionat din funcţia de copreşedinte al PNL şi a hotărât să nu mai candideze la alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Fostul premier, Victor Ponta râde de păţania lui Blaga şi îi aminteşte că, încă din 2015, i-a spus că va ajunge pe mâna procurorilor.

“”Profetul” Ponta 29 Septembrie 2015. Uf, doar ca nimeni nu e profet in tara lui!”, s-a amuzat Ponta pe facebook. Anul trecut, Victor Ponta îl avertiza pe Vasile Blaga de un asemenea deznodământ, imediat după o moţiune de cenzură a PNL la adresa guvernului Ponta.

“Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga, din păcate, care a zis că dânsul m-a scos din politică. Cu tot respectul, am și eu un labrador acasă care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politică, din păcate, cred că vă vor scoate și pe dumneavoastră și nu e corect nici pentru mine nici pentru dumneavoastră. Să țineți minte acest lucru”, spune Ponta în septembrie 2015.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *