Puiu Hașotti a demisionat din PNL. „Partidul nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu”

septembrie 6, 2017

Puiu Hașotti a demisionat din PNL, partid al cărui membru era din anil 1990. Fostul ministru al Culturii și-a motivat decizia din cauza unor atitudini politice ale liberalilor. 

„Unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înţelege, fie nu sunt de acord cu ele”, a spus Puiu Hașotti. Fostul ministru al Culturii a mai spus că  PNL-ul de astăzi ”nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu”.

Hașotti a mai spus că nu intenționează să se înscrie într-un alt partid.

Puiu Hașotti era membru al PNL din 6 ianuarie 1990, oocupând pe rând funcţiile de preşedinte al Organizaţiei Municipale Constanţa a PNL, preşedinte al Filialei Judeţene Constanţa a PNL, membru în Biroul Politic al PNL şi vicepreşedinte al PNL.

Haşotti a fost ales deputat în 1996, în primul mandat fiind secretarul Comisiei de Cultură şi membru în Comisia pentru Integrare Europeană, dar şi lider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, iar la cel de-al doilea – membru în Comisia de Politică Externă şi în Comisia pentru Integrare Europeană, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor (2002 – 2004) şi membru al Convenţiei pentru Viitorul Europei (2002 – 2003).

A intrat în Senat în 2004, fiind membru al Comisiei pentru drepturile omului şi membru în Adunarea Parlamentară OSCE, vicepreşedinte al Senatului (2004 – 2005), lider al grupului Alianţa Dreptate şi Adevăr (2005 – 2007) şi lider al grupului PNL (2007 – 2008). În prezent, el este la cel de-al doilea mandat de senator, fiind liderul grupului parlamentar PNL, membru în Comisia pentru drepturile omului, în Comisia pentru românii de pretutindeni, în Adunarea Parlamentară OSCE şi Adunarea Parlamentară a Mării Mediterane.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *