Putin s-a plâns că coaliția internațională condusă de SUA

octombrie 15, 2015

Președintele rus Vladimir Putin, răspunzând la întrebări în cadrul Forumului de investiții „Rusia Calling!”, a comentat cu privire la situația din Siria. Liderul rus a criticat acțiunile liderilor occidentali in țară arabă, spunând că unii dintre ei au „terci in cap”, scrie paginaderusia.ro.

Putin s-a plâns că coaliția internațională condusă de SUA nu a furnizat Moscovei informații cu privire la ţintele asupra cărora este necesar să se aplice lovituri aeriene în Siria. „Le-am cerut, daţi-ne ţintele despre care sunteti 100% siguri ca sunt teroriste, nu, nu suntem pregătiți pentru acest lucru – a fost răspunsul. Ne-am gândit la asta și a urmat o alta întrebare: Atunci spuneti-ne unde trebuie să lovim. De asemenea, niciun răspuns. Nu este o glumă? Nu nascocesc, e adevarat”, – a asigurat președintele rus.

Potrivit lui Putin, partea rusă s-a oferit, de asemenea, sa nu atace tintele pe care Occidentul le vrea intacte dar, de asemenea, nu a primit niciun răspuns. „Mi se pare că unii dintre partenerii noștri au terci in cap”, – a declarat Putin, citat de TASS.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *