Puzdrea, disperat să nu ajungă în spatele gratiilor

iunie 25, 2015

Dumitru Puzdrea | FOTO: Ziar Tricolorul

Dacă cineva se mai întreabă și acum care este motivul real pentru care Dumitru Puzdrea a strâns în jurul său tot ce înseamnă mituiți ai poliției, justiției și tot ce înseamnă instituție slugarnică a României, răspunsul este unul singur.

Deși pare mai tupeist decât orice interlop al țării, Dumitru Puzdrea moare de frică. E îngrozit de faptul că ar putea ajunge mai repede decât ne-am aștepta noi, direct în spatele gratiilor. Puzdrea a ajuns atât de disperat să nu rămână fără cel mai de preț lucru al său, complexul Flora, încât e în stare să facă orice numai să nu treacă printr-un asemenea chin. Domnul Puzdrea nu înțelege însă un lucru: de ce ți-e frică, de acel lucru nu vei scăpa niciodată. E doar o chestiune de timp această arestare a sa. Nici măcar prietenii cei mai buni ai săi, Elena Udrea și Dorin Cocoș, cei cu care mafiotul forma pe vremuri un trio care nu credeam că va fi distrus, au dat mâna cu celulele întunecoase și abia acum au înțeles că viața nu e presărată doar cu trandafiri roz.

Deocamdată, Puzdrea crede încă că multitudinea de avocați, notari, procurori, judecători, primari, slujbași ai mafiei sale vor fi în stare să-i țină trena încă mult timp. Domnule Puzdrea, vă dăm o veste cât se poate de proastă. Nimeni nu își va mai aminti nici măcar de numele dumneavoastră atunci când focul va începe să ardă. Ați reușit până acum sub imboldul banilor să le oferiți acestora tot ce și-au dorit doar pentru a beneficia de sentințe favorabile și a amâna de fapt inevitabilul. Dar, domnule Puzdrea, sunteți atât de vinovat că nimeni pe lumea asta, chiar de-ar vrea, nu vă mai poate scoate alb. Sunteți mai negru ca tăciunele. Acum încercați cu disperare să jucați ultima carte în dosarul de la Câmpulung Moldovenesc și drept urmare l-ați trimis pe cel în mâinile căruia se află libertatea dumneavoastră, ofițerul Cristian Vasilcău într-un concediu cât se poate de lung la Londra. Și asta fără ca procurorul care se ocupă de dosar să fie anunțat de acest domn Vasilcău care are un tupeu fantastic.

Dar domnule Puzdrea, nu v-a dat prin cap că acel procuror s-ar putea să se supere? Și dacă face asta, să schimb brusc situația? Iar dumneavoastră să ajungeți într-un final să vorbiți singur? Vedeți? Ați crezut probabil că și acel procuror poate fi mituit, dar se pare că aici ați luat o mare țeapă. Nu toată lumea de la Suceava a băut din același pahar cu domnul Vasilcău. Nu toată lumea s-a pretat ca ofițerii Lupu Marian, Firu Denisa și evident cel mai mituit dintre toți, șeful acestora, actualul adjunct al Poliției Române, domnul Voicu Mihai Marius să primească purcoiul de bani ca să țină bine la adăpost dovezile care v-ar băga în pușcăria în doi timpi și trei mișcări. Credeți că procurorii și judecătorii care au fost alături de dumneavoastră și v-au pus la loc bine dosit dovezile care arătau cu cât sânge rece ați împușcat doi bărbați care au parcat mașina în fața vilei dumneavoastră de la Sinaia vor scăpa nepedepsiți atunci când povestea se va termina?

Considerați cumva că doamna procuror Oana Niță care v-a dat cel mai incredibil NUP în acel dosar în care ați fost judecat împreună cu mafiotul din fotbal, Dumitru Dragomir va fi fericită? Sau poate ați uitat de judecătorul Stan Mustață, cel care i-a spălat pantofiorii lui Voiculescu? Păi nu cumva v-a scos și pe dumneavoastră din mari nenorociri? Oare nu va reuși nimeni să descopere până la urmă cât de grav ați fost implicat în moartea jurnalistului Dumitru Tinu, la decesul căruia dumneavoastră ați desfăcut sticle de șampanie și ați jucat într-un picior de bucurie, pe principiul că ați mai scăpat de încă unul? În caz că uitați cumva de toate aceste lucruri, avem noi grijă să vă amintim. Ce credeți că vor face mult iubitele dumneavoastră apărătoare, excroacele Mihaela Popescu și Gina Halas, pentru că altfel nu le putem spune, atunci când va da DNA-ul peste ele? Credeți că vă vor ține parte? Vai, domnule Puzdrea, cât de naiv puteți fi. Nu am crezut așa ceva. Aceste două doamne, țineți minte ce vă spunem, vor fi primele care vă vor turna. Prima care a început să-și dea coate este doamna Popescu, care deja se zbate ca peștele pe uscat să scape cât mai repede posibil din mizeria în care a intrat. Și dacă ea face asta, Gina Halas, la cât e de mahalagioaică, face de zece ori mai rău.

Se pare că v-ați băgat în cârd cu cine nu trebuia, domnule Puzdrea. Apropo. Ce veste credeți că ne-au adus nouă gurile rele acum? Că sunteți atât de disperat să nu dormiți în curând prin patul vreunei celule, încât ați început să trageți sfori la greu ca să găsiți niște persoane de încredere din rândul Direcției Naționale Anticorupție. Pe care urmăriți evident să le mituiți, că doar știm bine cu ce personaj avem de-a face. Credeți că aceștia se prostituează așa cum a făcut chiar fosta șefă a DIICOT-ului, Alina Bica, o altă prietenă a dumneavoastră care v-a ținut în brațe ani mulți? Domnule Dumitru Puzdrea pentru dumneavoastră a început de mult începutul sfârșitului. Ați fost prea lacom, mult prea convins că banii dumneavoastră vor reuși să-i facă pe toți cei care vă sunt alături să se transforme în niște câini de pază. Dar ați omis că un câine se satură la un moment dat de bătaie și atunci mușcă grav. Știți ce sunteți de fapt domnule Puzdrea? Un putregai. Care a început să miroasă foarte urât…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *