Puzdrea, a dobândit ilegal averi fabuloase?

februarie 16, 2015

Fie că e de părere că acest scandal al marilor șpăgi ale României face parte din lumea bună a Mafiei, fie că nu, actualul președinte al României ar trebui să nu tacă. Asta dacă nu cumva vrea să ne demonstreze că ține întrucâtva cu partea vinovată. Oare tot ce se întâmplă nu e o luptă aprigă împotriva Corupției? Sau poate că însuși președintele crede că acesta este doar un joc în care câștigă cel căruia îi merge mintea cel mai bine? Sau, de ce nu, faptul că Iohannis este neutru îl face să creadă că va rămâne pentru mult timp în topul președinților care vor să rămână cât mai mult timp cu putință pe scaunul pufos. Culmea este că nimeni nu-și pune această întrebare.

Ceea ce ne face să ne gândim că poporul român, sătul până în gât de toate minciunile și vrăjelile tuturor președinților care au trecut pragul Cotroceniului până acum nu mai sunt interesați de cel care conduce destinele țării, indiferent cine ar fi acest personaj. Sau tace Klaus Iohannis pentru că el însuși este cu musca pe căciulă după ce toate ziarele au început să dea, cu dovezi de data aceasta, cum a reușit fostul primar al Sibiului să se îmbogățească pe zi ce trece din proprietăți pe care le are ilegal, grație unor acte false pe care a reușit să le facă ca orice edil dornic din ce în ce mai mult de avuție? poate că ar trebui să-i cântăm atunci și un cântecel președintelui care brusc, după ce a ajuns tare și mare, s-a hotărât să se pună puțin la somn și eventual să asculte sforăitul lui Crin Antonescu Somnorosul? Pe de altă parte, în tot ce ține de aceast scandal cu dosare și șpagă cât cuprinde am găsit și ceva senzațional.

SRI nu a reușit până acum să afle unde este contractul original Bechtel, nu știe unde sunt cei 3.000.000 de euro dai șpagă de Gruia Stoica pentru privatizarea cu maxim succes a CFR Marfă dar în timp record a reușit să descopere cum a cheltuit Udrea șpaga de 9 milioane de euro primită de Cocoș dar mai ales a spus clar și răspicat că toți acești bani erau obținuți prin fraudă. Nu-i așa că e incredibil acest lucru? Adică și Serviciile Secrete și DNA-ul și DIICOT-ul și orice altă instituție a acestei țări minunate reușește, nu știm cum, să afle numai ceea ce trebuie? Atunci nu așa se explică de ce Vântu stă închis după ce a furat tot ce a vrut și ce n-a vrut? De ce Adriean Videanu pe care-l urăsc și păsările cerului pentru cât rău a făcut e anchetat în libertate?

De ce un pește foarte gras al nostru, Dumitru Puzdrea este efectiv lăsat să fure, să excrocheze, să șantajeze, să mituiască dar mai ales să angajeze ucigași de meserie urmând să pună stop vieții cui dorește el? Oare acest lucru nu ar trebui să fie un punct de vedere pe ordinea de zi a noului președinte al României? Sau al domnului procuror-plagistor, Victor Ponta? Zi de zi, toată floarea cea vestită a marilor predicatori ai presei, ai justiției, ai mai știm noi căror instituții vine să-și arate freza făcută proaspăt pe la toate televiziunile, aruncând găina de la unul la celălalt și urlând cât îi țin plămânii că marea corupție trebuie să fie înfrântă. Să fie distrusă, suntem de acord, însă întrebarea e cine o calcă în picioare? Că deocamdată nu vedem nimic. Nu se mișcă decât ceea ce trebuie și când trebuie. De ce domnii de la Serviciile Secrete, de la DNA, DIICOT, ANAF, Garda Financiară și așa mai departe nu socot că ticăie și ceasul lui Dumitru Puzdrea?

Senatorul Marius Marinescu… Romania condusa de MAFIE!

De ce Dumitru Puzdrea? Pentru că a avut afaceri și cu Udrea și cu Cocoș și cu Sorin Ovidiu Vântu și cu Videanu și cu Ponta… Oare nu e un motiv extrem de bine întemeiat ca să fie luat la întrebări? Atunci ce ar trebui să mai facă ca să fie luat în vizor de către cineva? Sau tocmai pentru că a făcut aceste afaceri cu cei enumerați mai sus și încă mulți alții e lăsat să trăiască liniștit și să nu fie deranjat de absolut nimeni? Până la urmă, unde-i șmenul? S-a dat pe posturi toată măgăria acestuia cu terenul de la Flora, s-au adus dovezi incredibile care arată cum a intrat cu bocancii în acest loc, folosindu-se de ajutorul lui Traian Băsescu care a primit la rându-i o șpagă incredibilă, s-a venit cu acte oficiale care arată că toată construcția complexului Flora nu e decât o mare golănie, ba chiar s-a demonstrat că există și o clădire ridicată peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă, lucru pe care l-a recunoscut într-un final și marele boss de la Apa Nova, care a spus cât de grav a încălcat acest golănaș Legea Apelor. Și cu toate acestea, nimeni nu a făcut absolut nimic. De ce tac toți? Din același motiv pentru care acum Klaus Iohannis nu schițează nici un sunet?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *