Puzdrea, ieşi din gaura în care te-ai ascuns!

octombrie 27, 2015

De ceva vreme, de când prietenii săi cei mai buni, Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocoş, Sorin Oprescu şi mai nou Virgil Măgureanu sunt în vizorul justiţiei, fiecare pentru nenorocirile pe care le-au comis, gurile rele spun că Dumitru Puzdrea s-a ascuns. Unde? Doar el ştie, pentru că şobolanii de teapa lui au numeroase ascunzători pe care cu greu le poate descoperi cineva. Ce fac oamenii legii cu această lighioană? O lăsăm să scape şi de data asta? Şi dacă fuge din ţară, aşa cum aşteaptă de mult, cum îl vom mai găsi stimaţi justiţiari?

Liniştea de la Flora e începutul sfârşitului?

La complexul Flora e linişte de mormânt în ultima perioadă. În mizeria incredibilă şi mirosul de hoit se plimbă liniştiţi doar lingăii lui Puzdrea, printre care se remarcă ca de fiecare dată tablagii ai secţiei 2 poliţie, care au grijă să nu ajungă vreun intrus să-l deranjeze cumva pe mafiot. Oamenii au cea mai bun loc de muncă pe care şi l-au dorit vreodată. Îşi beau cafeaua fără nici un stres şi-şi fumează ţigările fiind cu ochii în patru. Mai ales la pavilionul 7 al complexului, unde nenorocitul Puzdrea a ascuns tone de marfă adusă ilegal din ţări ale Uniunii Europene evident fără nici un fel de acte, fără TVA şi la nişte preţuri de tot râsul şi vândute apoi unor nevinovaţi, la preţuri exorbitante, la care se adaugă şi TVA-ul românesc de 24%. Că doar Puzdrea poate face orice îşi doreşte şi absolut nimeni nu-i pune piedică. De cine sunt trimişi aceşti aurolaci? De şefii lor de la secţia 2 poliţie, Firu Denisa şi Ionuţ Alexandru si  Lepădatu, supervizaţi de mai mare Voicu Mihai Marius, şeful Poliţiei Capitalei. Până acum vreo lună mai era un câine extrem de credincios, Lupu Marian dar prost din fire, a crezut că dacă a luat ani de zile bani de la Puzdrea poate face acelaşi lucru cu orice alt amărât dintr-un dosar. Dar amărâtul i-a făcut felul, l-a dat în gât şi acum Lupu îşi muşcă mâinile aruncat într-o celulă unde să se răcorească după căldura de care a avut parte din partea mafiotului. Liniştea de care vorbeam e însă deranjată de apucăturile de dement ale slugoiului Dinu David, un fost căruţaş de la complexul Flora, devenit amantul fiicei lui Puzdrea, Simona şi astfel un om de încredere al tăticului. Acesta are o sarcină incredibil de mare: trebuie să adune zilnic taxa de protecţie pe care Puzdrea a instituit-o celor 200 de şoferi de taxi care tranzitează complexul Flora. 100 de lei. Atât dă fiecare persoană pentru că altfel se loveşte şi de comportamentul execrabil al lui Dinu David dar şi de pulanul poliţiştilor, care abia aşteaptă să aplice legea bocancului aşa cum au fost învăţaţi de şefii lor. Nimeni nu e interesat de soarta acestor oameni iar ei chiar de ar vrea să facă o plângere n-au cui. Orice hârtie se face împotriva mafiotului ajunge inevitabil tot la secţia 2 poliţie iar acolo Firu şi Lepădatu alături de lingăii cărora le e foame mereu rezolvă problema cât ai bate de palme şi totul e dat uitării.

Ce planuri pune la cale mafiotul acum?

În tot acest timp Puzdrea n-a mai apărut pe la Flora. Unde s-o fi dus? S-a ascuns? Se plimbă iar prin Dubai, SUA, Germania şi Israel unde s-a obişnuit să schimbe banii dintr-un cont într-altul ca să nu fie descoperit de nimeni? De ce domnii de la DNA şi DIICOT nu fac un mic pas pentru a descoperi adevărul din aceste conturi? Pe numele cui sunt de exemplu? Câţi bani sunt depozitaţi acolo? Uităm că Puzdrea are sume uriaşe şi pe numele lui Dorin Cocoş? Nu ştiu autorităţile româneşti asta? Serios? Nici de faptul că Udrea împreună cu Cocoş şi Puzdrea au făcut cele mai avantajoase afaceri împreună? Păi Udrea are acum al patrulea dosar deschis şi procurorii se zbat ca peştele pe uscat să o bage din nou la puşcărie. Nu este oare cel mai bun moment să fie luată şi scuturată Udrea în aşa fel încât să spună tot ce a făcut cu Puzdrea? Uităm de încrederea oarbă pe care mafiotul a avut-o în ea şi în Cocoş? Ne facem domnilor anchetatori că nu ştim de momentul când Puzdrea a primit o ofertă extraordinar de mare de la nişte afacerişti turci ca să vândă complexul Flora dar nu a putut să ducă tranzacţia la bun sfârşit pentru că societatea are cartea funciară blocată şi doar cei doi puteau trage sforile ca înstrăinarea complexului să se facă pe şest şi toată lumea să fie mulţumită? Ştiţi domnilor anchetatori că Udrea şi Cocoş aveau de luat un comision de un milion de dolari doar din această tranzacţie? Cine a fost cea care a adus-o pe Alina Bica în viaţa lui Dumitru Puzdrea? Fix Elena Udrea! Cât a primit pentru acest gest frumos făcut pentru prietenul ei, şobolanul Puzdrea? E momentul cel mai bun domnilor anchetatori să o întrebaţi pe blondă. E posibil să fie atât de speriată acum încât să recunoască! Oare nu avem nevoie de acest lucru ca să-l punem pe Puzdrea pe butuci? Dacă apucă să pleacă, cine îl mai prinde pe acest nenenorocit? Nimeni. Niciodată.

Dacă i-a aranjat Măgureanu să spele putina?

Ce prietenie există între Puzdrea şi Virgil Măgureanu? Una veche şi extrem de profitabilă pentru ambele părţi. Puzdrea a dat, Măgureanu şi acoliţii lui au luat şi toată lumea trăia ca-n sânul lui Avram. Acum are probleme şi Măgureanu. Grave. Dacă se dovedeşte că are vreo vină în dosarul Mineriada, îl aşteaptă ani grei de închisoare pe fostul şef al SRI. Dar dacă până atunci acesta îşi aranjează toate treburile şi îi rezolvă şi pe prietenii săi cei mai buni, printre care şi Puzdrea? Să fim realişti, da? Măgureanu îl poate trimite pe Dumitru Puzdrea în orice colţ al lumii, unde acesta să-şi schimbe total identitatea şi autorităţile româneşti să rămână pentru totdeauna cu ochii în soare. Ne-ar mira să asistăm la un asemenea scenariu? Domnilor anchetatori, când Puzdrea tace, întotdeauna pune la cale planuri diabolice. E atât de speriat acum să nu fie prins că ar face orice pe lume. De ce e nevoie să sufere atât de mulţi oameni nevinovaţi pentru odele greţoase pe care instituţiile statului, mituite până la Cer şi o treaptă mai sus de Puzdrea i le aduc acestui şobolan? Cât trebuie să mai aşteptăm să facă cineva un pas spre distrugerea acestuia? Nu înţelege nimeni că Dumitru Puzdrea a corupt tot ce a putut? Că nu există personaj care să fi avut o minimă legătură cu el şi care să nu primească bani negri fără număr? Dacă îi vom opri lui Puzdrea izvorul de lovele, mai face ceva? Cine îl mai ajută? Cine îl mai cunoaşte? Ieşi afară din ascunzătoare, Dumitru Puzdrea, fii bărbat şi recunoaşte tot ce ai făcut. Aşa poate mai ai o şansă să nu putrezeşti în puşcărie pentru tot restul vieţii!

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *