Puzdrea n-a avut în viața lui autorizație de la ISU pentru funcționarea complexului Flora!

mai 25, 2016

Au început, ce-i drept, autorităţile să mişte ceva-ceva de când cu dezastrul de la clubul Colectiv. Au pus pe butuci până şi cofetăria soţiei lui Ponta, care evident funcţiona fără nici un fel de autorizaţie. Acum l-au luat şi pe Piedone. S-a aflat între timp (deşi, să ne fie cu iertare, se ştia de la bun început) că din 12.000 de şcoli cât există în România doar în 7 copiii pot învăţa liniştiţi. Ba mai mult, a ieşit la iveală şi faptul că doar două stadioane respectă legea. Şi tot aşa… Însă nimeni până în acest moment nu a spus vreun cuvânt desprecomplexul Flora, unul dintre cele mai mari en-gros-uri din România, unde situaţia este dezastruoasă!

Șpaga e la putere!

Pe lângă faptul că nenorocitul care a pus mâna pe acel teren, Dumitru Puzdrea nu a avut niciodată autorizaţie de construcţie sau de la pompieri, acolo se află şi o clădire ridicată exact peste cele două apeducte care alimentează Bucureştiul cu apă. V-aţi gândit vreo secundă domnilor primari care aţi stat să vă beţi cafeaua cu Puzdrea ce nenorocire ar putea ieşi de aici? V-a dat prin cap vreo secundă domnilor de la Apa Nova că din cauza indolenţei de care aţi dat dovadă pentru că v-aţi primit darul Bucureştiul ăsta s-ar putea transforma doar în nişte dărâmături? Ce fac domnii anchetatori de nu iau atitudine în această problemă? De ce nu îi trag la răspundere pe cei de la Apa Nova, în condiţiile în care însuşi şeful lor suprem, Bruno Roche a ieşit acum câţiva ani cu o declaraţie oficială în care explica cât de grav a încălcat Puzdrea legea apelor prin acea construcţie? Cum se face de toate nenorocirile altor afacerişti ies la iveală şi Dumitru Puzdrea este mereu lăsat să facă doar ce vrea el, chiar dacă este pusă în pericol viaţa noastră? Cum este posibil ca Puzdrea să consume apă de la Apa Nova când el nu a avut niciodată vreun contract cu societatea? În ce ţară de nenorociţi trăim? A venit vreun control la Flora să constate că nişte ordinari de muncitori au făcut măgării cu ţevile iar noi plătim din buzunarul nostru?

La tenis cu generalul Mireț

Nu se cunoaşte prietenia de ani buni dintre acest golan şi generalul Mireţ? Nu se ştie câţi saci de bani au intrat în visteria celor de la pompieri doar ca să-şi ţină gura? Ce fac domnii procurori de nu văd cum ne sfidează Puzdrea pe faţă şi pleacă cu domn general în turnee de tenis în cele mai luxoase locuri iar nevasta lui Mireţ e angajată pe postul de director la Flora? Asta ca să mai ia ceva bani, de parcă mita nu-i era de ajuns… Facem dreptate, domnilor de la DNA? Terminăm cu leprele României care au distrus ţara şi au omorât oamenii? Atunci să-l distrugem odată pentru totdeauna şi pe Puzdrea. Nu aşa e normal când acest diavol a făcut cele mai incredibile evaziuni fiscale pe care le-a văzut România vreodată dar prin bunăvoinţa fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu dosarele au fost muşamalizate sau au primit NUP-uri pe bandă rulantă? Cu alte cuvinte, îl lăsăm mereu să scape când nenorocitul a ajuns până într-acolo încât a apelat chiar la ucigaşi plătiţi ca să-i ia viaţa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin pentru că nu a vrut să-i dea gratuit acţiunile pe care le deţine şi acum la complexul Flora? Cine te crezi, Dumitru Puzdrea? Crezi că banii tăi vor închide gura tuturor bucureştenilor care se tem zi şi noapte pentru viaţa lor? Îşi va veni rândul, haimana ce eşti, cât de curând. Eşti pe ultima sută de metri, chiar dacă nu realizezi asta. Dacă nu vor face dreptate oamenii legii, vom intra peste tine şi te vom scoate din Flora pe brânci! S-a terminat cu bătaia de joc, acum a venit momentul să plăteşti!

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *