Puzdrea, nu ai înfundat țara în buzunarul tău!

ianuarie 8, 2015

 

Cu ani în urmă, încerca să ne păcălească pe toți cu marea sa construcție, numită complexul Flora. A crezut că nimeni nu poate descoperi cum a realizat acest lucru, prin combinații dubioase, prin mituirea lui Traian Băsescu și a reprezentanților celor mai importante instituții ale statului.

Nu se putea apropia nimeni de Dumitru Puzdrea în acele momente de glorie ale sale. Omul era în cinstite mare, înconjurat mumai de lux și mașini negre, lustruite de slugoii săi tot timpul ca să nu se lipească vreo scamă de ele. Primarul Capitalei din acea perioadă, Viorel Lis, după ce și-a câștigat dreptul la șpagă în urma unui circ de pomină din fața complexului Flora, a început să-i perie hainele mafiotului, amestecând cuvinte de slugărnicie cu vorbe doar de el înțelese despre cât de important este pentru capitala României dacă scăpăm de clădirile construite ilegal.

Dar nici o secundă nu și-a amintit că cea mai ilegală dintre toate este chiar cea construită pe terenul luat cu japca de la Flora. Ai fi spus chiar că acest monstru cu chip de om face parte din tagma celor care conduc România, nu un en-gros. Pe care de altfel nu el l-a transformat într-unul dintre cele mai căutate locații de acest gen din România în acea perioadă, ci fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin, un om respectat și iubit de cei din jurul său, căruia Dumitru Puzdrea nu-i va putea ajunge nici la degetul mic. Dar și omul care a intuit ce nenorociri făcea Puzdrea dar și multe ale ordinării ce urmau a fi duse la îndeplinire. Așa că Puzdrea a hotărât de la sine putere că trebuie să scape de omul care a ajutat cel mai mult la ridicarea pe cele mai înalte culmi a complexului Flora.

În consecință, l-a dat afară și și-a pus trepădușii să-i interzisă accesul în locație, în condițiile în care acesta era președintele complexului. Avea un scop precis acest derbedeu al României: trebuia să pună mâna pe acțiunile care și în acest moment sunt tot în posesia lui Năstase Cătălin. Arhitectul nu s-a lăsat intimidat de acest comportament golănesc al tupeistului, așa că Puzdrea a mers mai departe, alegând alte metode mafiote ca să-i distrugă viața și cariera lui Năstase Cătălin, aducându-l în situația în care singur i-ar fi dat acele acțiuni. O gândire infantilă, care în final îl va costa totul pe Puzdrea. Așa se face că Puzdrea, sprijinit de prietenii din poliție pe care i-a plătit regește ca să-i facă pe plac, i-a făurit un fals dosar de terorism, apoi i-a trimis mascați în plină noapte care au intrat în propria-i locuință, terorizându-i familia.

Cum nici aceste ordinării nu au folosit la nimic, nenorocitul se gândește la o ultimă formă de intimidare: va angaja un ucigaș de meserie, plătit evident cu o sumă uriașă, care urma să-i curme viața arhitectului Năstase. Dar și de această dată Dumnezeu este alături de Năstase Cătălin, iar ucigașul însuși va veni și-i va povesti acestuia uneltirile falsului proprietar al terenului de la Flora. De atunci și până acum, obsesia lui Puzdrea pentru acțiunile arhitectului Năstase a rămas la fel de mare. Există și un motiv desigur pentru care borfașul e atât de turbat să pună mâna pe aceste acțiuni: vrea cu tot dinadinsul să vândă complexul Flora.

Dar nu poate, pentru că în afară de aceste acțiuni, societatea are și cartea funciară blocată.  Mai ales că acum câțiva ani a primit o ofertă incredibilă din partea unor afaceriști turci, care nu a putut fi onorată, ceea ce l-a făcut pe Dumitru Puzdrea să-și arate adevărata față de criminal. Dar și să apeleze la prieteni din înalta clasă socială, ca Dorin Cocoș și Elena Udrea, cărora să le promită un comision enorm, dacă-l vor ajuta să înstrăineze odată pentru totdeauna complexul Flora. Despre dosarele intentate de arhitectul Năstase lui Puzdrea, nici nu poate fi vorba că au fost luate în seamă de polițiștii, procurorii sau judecătorii României mioritice. Cum să se preteze ei la un asemenea lucru și să piardă traiul bun oferit de marele mafiot?

Stând și privind toate aceste nenorociri pe care Puzdrea le-a făcut de-a lungul timpului ni s-a părut la un moment dat că imperialistul ar vrea să conducă și România, dar fără alegeri. Sau îi are pe toți la degetul mic, ținând cont de faptul că până și fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, acum arestată pentru fapte grave, l-a ajutat într-un dosar extrem de greu, cel în care Puzdrea este anchetat pentru furtul de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, ținând cum spun gurile rele totul în stand-by din anul 2007 și până în acest moment. Ceea ce nu înțelege Puzdrea este faptul că în acest moment cam toți cei care l-au sprijinit, începând cu Cocoș și Hrebenciuc și terminând cu Alina Bica și mulți alții sunt deja trecuți pe linia moarte.

Au fost înfundați de alții mai deștepți, care și-au salvat pielea. Și la fel se va întâmpla și cu Puzdrea. Și el va fi lăsat de izbeliște de alte personaje cărora a început să le pese de liberatatea lor și nu de banii murdari pe care mafiotul le îndeasă în conturi disperat. Același lucru vor păți și fetele lui Puzdrea, Simona și Andreea, cele ce se cred șmechere dar care nu vor avea parte de tratamentul tatălui, ale cărui dosare au fost uitate prin sertare. Vor înțelege că șmecheria se plătește… Dumitru Puzdrea a pătruns în ape tulburi. Amenințările, răutatea și prostia de care dă dovadă au început să deranjeze pe mulți. Un motiv bine întemeiat să ajungă la pușcărie, chiar dacă se crede și acum mare cocoș. A mai fost unul care credea că poate cânta oriunde dorește și iată că acum își scoate ciocul printre gratii…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. august 10, 2015

    […] căruia, dacă-i gâdili orgoliul și-i faci pe plac, te face fericit toată viața: excrocul Dumitru Puzdrea. Căci domnul Puzdrea nu se va uita niciodată la bani când în mijloc este cel mai important […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *