Puzdrea poate fura liniștit, justiția îl susține! VIDEO

decembrie 17, 2014

Cu doar câteva zile în urmă, justiția noastră cea curată și cinstită a hotărât ca printr-o sentință definitivă, un teren de 33,7 hectare din localitatea Șapca Verde ce aparținea Polus Center să fie luat definitiv societății, anulând actul de vânzare cumpărare dintre societatea mai sus menționată și SC Agroindustrial SA.

Terenul respectiv făcuse parte de-a lungul anilor dintr-o poveste terifiantă cu retrocedări mai mult sau mai puțin dubioase. De altfel, în anul 2011, Înalta Curte mai avusese o tentativă și a decis irevocabil anularea contractului privind cedarea a 21 de hectare din zonă de către Agroindustriala către Polus, motivând la momentul respectiv că Agroindustriala care nu se știe prin ce mijloace obținuse terenul de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară dăduse terenul lui Polus, fără nici un fel de licitație. Adică, mai concret, fusese dată o mită grosolană așa cum se poartă în România, urmată probabil de o spălare ingenioasă de bani. Cine a intrat acum în posesia terenului, pe care până anul trecut funcționase fabrica de bere Ursus? Surpriză! Omul de afaceri Vasile Pușcaș, nimeni altul decât ginerele fostului ministru de Interne, Ioan Rus.

Fapt ce denotă că politicienii noștri învârt cum nu se poate mai bine destinele oamenilor dar și ale terenurilor. Dar nu numai atât. Toată această combinație de ginere, cuscru, cumnat sau socru mare demonstrează faptul că toți sunt o apă și un pământ, o adunătură de mafioți care lucrează doar pentru propriile interese. Atât și nimic mai mult. Lăsând acum proprietățile lui Ioan Rus la o parte și interesele ginerelui, justiția a anulat un act ilegal: cel al terenului dat ilegal socității Polus. O bilă albă printre multitudinea de negre pe care i le dăm justiției române în fiecare zi. Nu aceeași dovadă de generozitate o dă însă justiția și în ceea ce privește rezolvarea situației cu terenul de la complexul Flora, mult contestat, unde mafiotul Dumitru Puzdrea a fost lăsat să ridice ilegal construcții, fără nici un fel de acte legale, autorizații sau mai știm noi ce, ba mai mult una din clădiri a fost așezată direct peste cele două apeducte care alimentează Capitala cu apă.

Deși acest lucru nu s-a mai pomenit în România vreodată, pentru că, grație acestui lucru la cel mai mic semn de dezastru natural Bucureștiul s-ar face praf și pulbere, nici cei mai buni specialiști neavând cum să intervină, pentru nimeni această situație nu e interesantă. Dacă aducem în discuție primăria Capitalei, constatăm că toată construcția ilegală s-a realizat cu directa aprobare și consimțământul reprezentanților acesteia, de la simplii angajați care au lins firimiturile aruncate de Puzdrea pentru a avea ochii închiși până la însuși primarii care s-au perindat de-a lungul anilor pe la șefia instituției, cărora mafiotul le-a acordat premii cu multe zerouri în coadă. Și pentru a da crezare spuselor noastre, reamintim momentul în care Viorel Lis, zis Păcănel, a dat o lege prin care era ferm hotărât să demoleze toate construcțiile ilegale. Toate în afară de complexul Flora evident căci după un circ mediatic cu televiziuni aduse la porțile complexului, Lis s-a îmbunat brusc, căci mita primită a depășit orice limită a bunului simț. Situația a mers pe aceeași linie până în ziua de astăzi, când de același tratament preferențial beneficiază și amnezicul Sorin Oprescu, doctorașul ce brusc își pierde memoria când cineva îi aduce în discuție situația de la complexul Flora.

În ceea ce îi privește pe cei de la Apa Nova și aici șpaga a fost pe față asta pentru că o singură dată bossul cel mare a dat o hârtie oficială prin care recunoștea că Puzdrea a încălcat grav Legea Apelor. De atunci, toată lumea a muțit. La rândul lor, zecile de plângeri și tot atâtea dosare înaintate justiției noastre de fostul asociat al lui Puzdrea de la complexul Flora, arhitectul Năstase Cătălin, omul care știe tot adevărul dar pe care nimeni nu dorește să-l asculte, au fost uitate prin sertare închise cu multe chei spre a stopa curiozitatea vreunui om cinstit care ar vrea să arunce în aer vinovăția lui Puzdrea. Se cunoaște foarte bine cum a intrat acest mafiot în posesia terenului de la Flora: doar prin șantaj, enorme excrocherii, mituiri pe bandă rulantă. Dar nimeni nu vrea să facă nimic. De unde rezultă că printre cei mituiți se află, clar, personaje mult prea importante din lumea bună a României, care preferă conturile grase, umplute mereu de derbedeu, decât litera legii. Nici în viața de apoi Dumitru Puzdrea nu ar fi devenit stăpân ilegal al terenului de la Flora dacă mâna sa dreaptă, un fost polițist corupt, actualmente avocat, pe numele său Bulearcă Alexandru nu ar fi găsit doi falși proprietari, pe numele lor Zapisescu și Isăilă care să revendice terenul, apoi să semneze cu fiica lui Puzdrea, Andreea Ruxandra, un act de vânzare-cumpărare.

Subliniem, cu Andreea Ruxandra, nu cu Puzdrea, pentru că mafiotul nu scoate niciodată capul, ci își trimite mereu înaintașii la vedere. Mai mult decât atât, însăși istoricul actelor care au stat la baza contractelor de vânzare-cumpărare în specia decizia primarului general al municipiului București, nr. 885/12.03.2003, spune că lui Zapisescu și Isăilă nu le-a fost dat niciodată terenul de la Flora, respectiv fosta moșie Băneasa Dămăroaia ci terenul ce a aparținut Hipodromului Băneasa, ce fusese anterior în proprietatea Jockey Club. Unde a fost justiția română atunci? Ce a primit notarul care a autentificat acele acte ilegale? Și de nici în acest moment, deși toate aceste nenorociri și ilegalități grosolane sunt arhicunoscute, nimeni nu ia o decizie în privința aceasta, iar complexul Flora să fie ras de pe fața pământului? Atât de multe personaje din lumea bună a procurorilor și judecătorilor a reușit mafiotul să corupă, să mituiască, încât ajungem la concluzia că până și acestora le e frică să-l strângă cu ușa pe acest hoț? Oameni buni, vorbim de situația dezastruoasă de la unul dintre cele mai mari en-gros-uri din România, unde Puzdrea este lăsat să facă ce vrea, să fure după bunul plac, să calce în picioare afaceriști cinstiți de pe urma cărora s-a îmbogățit. Chiar justiția română a ajuns să stea drepți în fața acestui pungaș?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *