• Fără categorie
  • 0

Reactia fabuloasa a Iulianei Luciu cand este intrebata despre idila secreta cu Ioan Neculaie!

iulie 31, 2016

Dupa ce s-au scris sute de materiale despre presupusa sa relatie cu milionarul Ioan Neculaie, Iuliana Luciu pare deranjata si devine scortoasa cand este intrebata despre viata sa persoanala. Cu toate acestea, subiectul a fost intors pe toate partile in emisiunile TV.

La inceputul acestui an, Iuliana Luciu facea o manevra neasteptata si renunta de buna voie si nesilita de nimeni la postul de asistenta TV dintr-o emisiune de televiziune. Nimic nu ii ameninta satenei postul si pozitia de care se bucura in trust. Cu toate acestea, Iuliana a dorit sa fie libera de contract si si-a scris demisia!

Iuliana Luciu lasase de inteles ca s-a saturat sa fie o fata draguta intr-un platou TV, care anunta sponsorii si introduce invitatii in platou, si are de gand sa faca schimbari radicale pe plan profesional. Dupa demisie, surpriza! La scurt timp, satena a inceput sa se plimbe prin toata lumea si a bifat 3 vacante cu destinatii de lux: la Hollywood, in Dubai si in insula greceasca Mykonos. Din nou, carcotasii s-au grabit sa spuna ca Iuliana Luciu duce o viata de huzur datorita relatiei pe care ar avea-o cu afaceristul Ioan Neculaie, milionarul de la Brasov caruia ii cazuse cu tronc.

Desi povestea este veche si continua sa fie invaluita in mister, Iuliana Luciu nici nu neaga nici nu recunoaste ca ar avea o relatie cu milionarul de la Brasov. In plus, cand este stransa cu usa si intrebata despre acest subiect ea a invatat sa iasa elegant din situatie.

“Este foarte frumos in Centrul Vechi. Astept toti tinerii sa vina sa se distreze alaturi de noi, pentru ca avem muzica buna, fete frumoasa, baieti frumosi si bautura buna. Viata persoanala ramane pentru mine”, ne-a spus Iuliana, cand a fost intrebata de relatia pe care ar avea-o cu milionarul de la Brasov. Retrasa de jumatate de an din showbiz, dupa ce a demisionat din functia de asistanta Tv, din echipa Simonei Gherghe, Iuliana Luciu se ocupa in prezent de organizare de evenimente si promovarea unui club din Centrul Vechi.

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *