Regizorul Luc Besson, acuzat de viol de o actriţă care a depus plângere în Franţa

mai 20, 2018

Regizorul Luc Besson, acuzat de viol de o actriţă care a depus plângere în Franţa. Ea a depus plângere la poliţia franceză, susţinând că cineastul a agresat-o sexual săptămâna trecută.

 

Actriţa, care a cerut să nu îi fie dezvăluită identitatea, a confirmat pentru Variety că a depus plângerea, informaţie publicată iniţial de Europe 1. Ea a precizat că incidentul a avut loc pe 10 mai, după ce s-a întâlnit cu regizorul în hotelul Bristol din apropiere de Champs Elysees.

Reprezentantul regizorului a transmis că acesta „neagă categoric toate acuzaţiile care îi sunt aduse”. Zvonuri privind comportamentul sexual nepotrivit al lui Besson au apărut odată cu lansarea mişcării „#MeToo”.

 

Cineastul în vârstă de 59 de ani este cunoscut pentru filme ca „Nikita” (1990”, „Leon” (1994), „Al cincilea element/ Le cinquième élément” (1996), „The Lady” (2011) şi „Un monstre à Paris” (2011).

În 2017, regizorul Roman Polanski, laureat cu premiul Oscar, a fost acuzat de viol pentru a treia oară. O femeie susține că cineastrul a agresat-o sexual în 1973, atunci când avea 16 ani, relatează BBC News.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *