Respiră din nou! Ce s-a întâmplat cu Wall Street marți

februarie 7, 2018

După ce la începutul săptămânii a înregistrat pierderi record, Wall Street respiră din nou. Bloomberg a anunțat că acțiunile de pe Wall Street au crescut puternic marți.

 

După o şedinţă cu fluctuaţii mari, indicii au recuperat o parte din cele mai mari pierderi din ultimii şase ani, consemnate luni. Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în urcare cu 2,3%, cea mai bună performanţă consemnată în ultimii doi ani, şi a recuperat jumătate din pierderile semnificative înregistrate luni. Indicele S&P 500 a avansat cu 1,74%, în timp ce Nasdaq Composite a urat cu 2,1%, informează News.ro.

Creşterea indicilor bursieri nu a fost însă uniformă. Indicele Dow Jones a scăzut cu 500 de puncte la deschidere, amplificând temerile provocate de scăderea accentuală de luni, cea mai gravă din ultimii şapte ani. Acţiunile au fluctuat între scădere şi creştere de 12 ori, înainte de a avansa în ultima parte a şedinţei de tranzacţionare.

Între cei mai buni performeri ai pieţei s-au aflat TripAdvisor, ale cărei titluri au crescut cu aproape 15%, ca urmare a revenirii zvonurilor referitoare la posibila preluare a companiei.  Acţiunile Snap au urcat cu aproape 30%, datorită rezultatelor trimestriale publicate de companie, care au depăşit aşteptările analiştilor.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *