Reuniune liberală la Gura Humorului: PNL discută în BPN despre Codul fiscal şi alegerile locale

august 30, 2015

Liberalii s-au reunit sâmbătă în Biroul Politic Național (BPN) pentru a discuta despre poziția față de Codul fiscal, Legea votului prin corespondență, Ordonanța indemnizațiilor pentru demnitari, dar și despre prioritățile legislative ale noii sesiuni parlamentare, situația candidaților la alegerile locale și atribuțiile vicepreședinților regionali.

“Aceasta este o reuniune importantă a PNL, pentru că intrăm în ultima sesiune a anului 2015 înainte de anul electoral 2016. O să discutăm despre priorități legislative, pentru că am adoptat demult programul de guvernare, dar o să discutăm și despre stadiul pregătirii noastre, avem mult de lucru pentru a ne prezenta așa cum se cuvine în prima bătălie electorală — localele—, care știți cât este de importantă pentru îndeplinirea pozițiilor înaintea marii bătălii pentru generalele din 2016 “, a spus copreședintele PNL Vasile Blaga, în debutul BPN, care are loc la Casa de Cultură din Gura Humorului, potrivit Agerpres.

El a precizat că BPN va discuta despre poziția PNL față de principalele teme politice, prioritățile legislative, stadiul depunerii candidaturilor și prezentarea regulamentelor privind candidații la locale, urmând să se voteze atribuțiile vicepreședinților regionali.

“Vicepreședinții regionali vor urmări respectarea la sânge, și aș vrea să le intre tuturor în cap, a deciziilor Consiliului Național de la Pitești, pentru că deciziile de acolo nu sunt facultative nici pentru mine, nici pentru colega mea, nici pentru dumneavoastră”, a afirmat Blaga.

Liberalii se vor reuni după BPN în grupurile parlamentare. La finalul reuniunilor va avea loc o conferință de presă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *