Rezolvăm și problema mitei pe care ofițerii o primesc de la Dumitru Puzdrea?

octombrie 16, 2015

 

S-a aflat! Polițiștii sunt avansați pe căi ilegale!Din ce în ce mai mult polițiștii României s-au transformat în niște animale de pradă care așteaptă la colț să-ți muște mâna. Și în loc să ne apare de hoți, s-au transformat ei înșiși în cele mai ordinare personaje de care am ajuns să fugim ca dracu de tămâie. De ce s-a ajuns aici? Pentru că totul în România a ajuns să aibă un preț. Chiar și aerul pe care-l respirăm. Iar afaceriștii corupți știu cel mai bine cum să trăiești liniștit și să faci evaziuni pe bandă rulantă, atâta timp cât polițistul îți acoperă spatele. Nu-i așa domnule Dumitru Puzdrea?

Adjunctul Poliției Capitalei luat de DNA

Nu mai departe ieri o știre bombă exploda în momentul în care s-a aflat că însăși adjunctul Poliției Capitalei a fost luat de procurorii anticorupție pentru că a stat cu mâna întinsă la 10.000 de euro. Robert Ababei, prin funcția pe care o deținea era ferm convins că poate face orice pentru că el tăia și spânzura. Cum de s-a aflat ce-a făcut? Mai mult ca sigur că totul a pornit de la o turnătorie, așa cum se întâmplă în cele mai frecvente cazuri. Tot de câteva zile s-a trezit din somnul adânc în care a stat adâncită mult timp și Curtea Constituțională, care și-a dat seama că domnii cu trese pe umeri sunt avansați ilegal! Serios? Dar până acum ce-ați păzit domnilor de ați dormit în bocanci?

V-a plăcut mizeria în care trăi, nu-i așa? Sau avea cumva miros puternic de euroi? Acum că ați aflat, ce veți face? Cum rezolvați problema? Sau a fost doar un foc de paie, așa cum suntem obișnuiți și totul se va stinge la fel de repede precum s-a aprins? Există vreo soluție pentru a se pune capăt mitei din poliția română și din justiție? Nu credeți că țara asta și așa intrată trei sferturi cu un picior în groapă are nevoie de profesioniști în toate structurile de decizie și nu de lepădături numiți polițiști care violează fete tinere, fură de sting, scot pulanul din dotare și lovesc fără milă doar pentru că sunt lăsați să adopte un asemenea comportament?

Secretul din pavilionul 7

De ani buni nimeni nu vrea să scoată la suprafrață ce se întâmplă în spatele acțiunilor ordinarului Dumitru Puzdrea. Deși toată lumea știe cum își tratează acesta angajații, cum face evaziuni fiscale zi și noapte, cum șantajează pe bandă rulantă, absolut nimeni nu vrea să-l pună la colț. Pentru că tuturor le place să mănânce din mâna lui. Mai ales polițiștilor secției 2 poliție, care și-au mutat chiar locul de muncă la complexul Flora. Pentru că acolo e cald și bine, cafeluța e mereu proaspătă, mâncarea gustoasă iar șpaga… de cea mai bună calitate. Numai cine nu vrea nu-i vede pe slugoii tablagii cum se plimbă prin curtea complexului (de cele mai multe ori îmbrăcați civil și nu în uniformele de poliție, ca să nu dea de bănuit) și sunt cu ochii în patru ca nu cumva să pătrundă acolo vreun intrus. De unde vine panica asta atât de mare?

Există ceva în pavilionul 7 al complexului ce nimeni nu trebuie să vadă. Adică multe tone de marfă adusă ilegal din țări ale UE de domnul Puzdrea, bineînțeles fără nici un fel de acte sau TVA și la un preț de râsul lumii care apoi sunt vândute oamenilor cinstiți dar care habar nu au de afacerile mafiotului cu niște sume exorbitante la care se adaugă și TVA-ul României. Asta păzesc polițiștii trimiși de cei care fac legea în secția 2 poliție, ofițerii Firu Denisa și Ionuț Lepădatu. Până acum vreo două luni sforile erau trase în mod special de Lupu Marian, dar ce să vezi? Pe Lupu l-au mâncat niște oi care l-au turnat că a luat niște șpagă întrucât vroia să măsluiască un dosar de doi lei. Și acum își bea cafeaua dintr-un pahar de plastic într-o celulă întunecoasă. A crezut și el că dacă merge cu mita la Puzdrea, ține la toată lumea, dar a constatat ulterior că și-a luat o mare țeapă.

De ce nu-l pune nimeni la colț?

Dacă tot a fost băgat la pârnaie, ne întrebăm și noi de ce nimeni până în acest moment nu l-a scuturat puțin pe domnul Lupu să afle și ce relații incredibile are cu Puzdrea? Nu Lupu Marian împreună cu Voicu Mihai Marius au fost cei care au pus la loc ascuns toate dovezile care vorbesc despre murdarul Puzdrea? Să ne amintim de episodul în care fostul asociat al lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin a ajuns la secția 2 poliție să se roage de domnii ofițeri să-l asculte și să privească cu ochii lor dovezile. Ce a făcut atunci doamna Firu Denisa? A fugit! Nu, nu e o glumă, căuta tot felul de motive ca să nu fie găsită, ba chiar ajunsese să spună că e într-un veșnic concediu.

Care era motivul acestui comportament ieșit din comun al doamnei ofițer? Nu putea să stea de vorbă cu Năstase Cătălin pentru că primise șpaga grasă de la Puzdrea și nu mai știa cum să procedeze. Îi era practic de Dumitru Puzdrea. Daca am ajuns în situația ca polițiștii să tremure de frica unui excroc, atunci ne merităm soarta cu vârf și îndesat. Să-l luăm puțin la puricat și pe ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, omul în ale cărui mâini se află dosarul în care Puzdrea este cercetat pentru furtul incredibil făcut la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc. Ce a făcut acesta pentru a demonstra cât de loial îi este lui Puzdrea? A furat chiar și saci cu acte oficiale ce trebuiau predați expertului DIICOT pentru verificare.

În vara aceasta tot Vasilcău a făcut un gest care spune totul: a plecat în concediu la Londra, exact în momentul în care urmau să fie audiați ultimii martori în acest dosar. Oare acest slugoi împuțit nu s-a gândit că acest lucru se va afla? Și la un moment dat va trebui să plătească pentru tot ce a făcut? Nu i-a dat prin cap lui Vasilcău că șefa supremă, Alina Bica, cea de la care primea ordine în legătură cu acest dosar e acum la pârnaie și nu prea mai are cine să-i țină spatele? Cap aveți domnule Vasilcău, minte vă mai trebuie! Domnilor anchetatori facem un apel către dumneavoastră. Tăiați capul șarpelui până nu va fi prea târziu pentru toată lumea. Dacă Dumitru Puzdrea și polițiștii care-l susțin nu vor fi puși la pământ, e vai și amar de viața noastră. Nenorociții pun la cale alte planuri diabolice care nu vor duce decât la o mare nenorocire! (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *