• Fără categorie
  • 0

Rogozin, făcut praf de Băsescu: “A acționat ca un descreierat din ISIS”. Convorbiri neștiute de la întâlnirile cu Putin

august 6, 2017

Traian Băsescu l-a atac dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin după ce acesta a folosit ca scut pasageri civili într-o cursă de linie pentru a trece prin România.

“Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic. A urcat într-un avion plin de pasageri și copii. Avionul putea fi doborît! Președintele Putin nu este adeptul acestui procedeu laș, sigur nu i-a dat aprobare să facă ce a făcut. Rogozin știa că are interzis pe teritoriul României”, a declarat Băsescu la B1TV.

Fostul șef al statului român a descris episoade necunoscute despre întîlnirile și discuțiile avute cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii.

“Cu Putin m-am întîlnit de mai multe ore cu Putin, am stat ore în șir. Îmi luam întodeauna translator rus lîngă mine la aceste întîlniri multilaterale. Ne-am întreținut de mai multe ori. Este tipul de politician care știe să își ascundă sentimentele, întodeauna a fost politicos cînd vine vorba de România. Îl deranja, în primul rînd, că aveam, în opinia domniei sale, poziții exagerate pro NATO”.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *