Rușine! Atât știu să facă polițiștii români: să fure, să primească mită de la mafioți de renume și vă violeze!

august 9, 2015

Ce merită un bărbat care violează o minoră? Dar dacă acesta mai face parte și din rândurile poliției române, atunci în ce mod ar trebui să fie pedepsit? În ce țară nenorocită trăim dacă se întâmplă astfel de lucruri chiar sub ochii celor care ne conduc? Ne e scârbă uneori că trăim într-un asemenea loc. O nenorocire de acest gen i s-a întâmplat unei fetițe de 15 ani din județul Călărași, dată în urmărire generală pentru că fugise de la un centru de plasament unde fusese aruncată chiar de mama sa.

În timp ce umblau după fată să o aducă pe calea cea bună, doi nenorociți de polițiști au văzut în ea o prospătură și au obligat-o să întrețină relații sexuale cu ei pe un câmp. Amărâta a fost găsită apoi de alți doi tablagii, și au predat-o autorităților, după ce un cioban a sunat la 112 să alerteze poliția. Ce s-a întâmplat de atunci? Violatorii și-au pus demisia pe birou și se perindă pe la judecătorie. Dar de ce acești ordinari nu au fost duși în secunda doi și băgați într-o celulă de unde să nu mai iasă niciodată? De ce sunt lăsați să circule pe stradă aceste bestii nenorocite, care dacă au făcut odată un asemenea gest, pot rediciva în orice alt moment, distrugând alte vieți? Pentru că avem o justiție căreia nu-I pasă decât de propriile interese.O justiție mituită, păcătoasă de care se pare că nu vom scăpa prea curând. O justiție care, alături de o poliție plină de hoți, continuă de ani buni să se prostitueze pe banii mafioților, la loc de cinste printre preferințe situându-se Dumitru Puzdrea. Grație unor polițiști ordinari pe numele lor Lupu Marian (aresta printr-o minune cu puțin timp în urmă), Firu Denisa, Lepădatu Dănuț și Matei Ionuț Alexandru, a unor avocați corupți ca Mihaela Popescu, Gina Halas sau Bulearcă Alexandru, a unor procurori fără minte mulți la număr, la care se adaugă toți primarii al căror fund a stat bine pe perna moale a Primăriei Capitalei și a reprezentanților tuturor instituțiilor abilitate să facă dreptate în țara asta a reușit acest excroc de talie internațională să facă o avere care acum depășește suma de 100 milioane de dolari. Credeți cumva că arestarea lui Lupu Marian a schimbat cu ceva viața de huzur a lui Puzdrea? Nicidecum.

Puzdrea Dumitru si Mitica Dragomir au furat banii lui Nastase Catalin !

Nu au plecat încă slugoii cu trese de lângă el și acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Și nu ar fi rău domnilor anchetatori de oriunde veți fi, de la DNA sau DIICOT să faceți un drum pe la complexul Flora. Veți rămâne surprinși să vedeți cum trepădușii lui Lupu Marian și a șefului mare al său actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius se plimbă printre ordinăriile făcute de acest mafiot și-și fumează liniștiți țigările cumpărate tot pe banii lui Puzdrea.

Pe câinii ăștia flămânzi îi veți vedea în diferite ipostaze. Unii stau de pază la pavilionul 7 al complexului Flora, locul unde Dumitru Puzdrea adăpostește tone de marfă pe care o aduce din țări ale Uniunii Europene fără nici un fel de acte, fără TVA și la un preț incredibil de mic, ca apoi să le vândă unora și altora, prostindu-I pe bieții oameni așa cum îi stă în obicei, la prețuri de câteva ori mai mari, la care adaugă evident și TVA-ul. Alții au grijă ca omul de bază al lui Puzdrea, amantul fiicei sale, Simona, fostul căruțaș Dinu David să fie protejat din toate punctele de vedere atunci când îi jecmănește pe cei 200 de șoferi care tranzitează zilnic complexul Flora, luându-le cu japca un milion de persoană. Îi este frică clanului Puzdrea că poate veni o zi când amărâții de conducători auto se vor revolta și va ieși nenorocire pe tarlaua lui Puzdrea. Și au senzația că dacă sunt protejați de ofițerii secției 2 totul se va rezolva, întrucât aceștia vor pune în aplicare lege bocancului.

O gândire total greșită, întrucât lucrul acesta se va întâmpla mai devreme sau mai târziu pentru că oamenii au ajuns la capătul răbdării. Mita uriașă pe care dumneavoastră domnule Dumitru Puzdrea o puneți mereu la dispoziția tuturor ca să fiți salvat de la intrare într-o celulă nu vă mai folosește decât puțin timp. Sunteți atât de orb încât nu vedeți că nu îi pasă nimănui decât de banii pe care îi scoateți din buzunar. Când veți pica, nimeni nu va interveni să vă scoată din rahatul în care sunteți băgat până în gât. Nu ați înțeles domnule Puzdrea că de fapt sunteți singur? Că nu reprezentanți decât o săgeată pentru capetele mari ale României care oricând vă vor lăsa să picați cât mai jos posibil? Dați dovadă de infantilitate atunci. Conturile dumneavoastră cele multe din Germania, Israel, SUA și Elveția nu vă folosesc la nimic. Asta dacă nu le veți goli înainte ca cineva să le descopere. Dar la cât de mulți bani negri aveți acolo e posibil să nu aveți timp.

Din câte se aude, sunt mulți pe urmele dumneavoastră și orice veți face, nu mai aveți șanse să scăpați. Locul dumneavoastră este direct într-o închisoare de maximă siguranță unde să stați ani buni. Poate că acolo, în întuneric, veți avea timp să reflectați asupra tuturor nenorocirilor comise de-a lungul vremii. Un șobolan ca Puzdrea nu merită nici un fel de milă…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *